Χώρισε ο Ντέμης Νικολαϊδης με την σύντροφό του, Φανή Σπυρίδάκη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Δέσποινα Βανδή αλλά και μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ντέμης Νικολαϊδης άλλαξε για τα καλά σελίδα στην ζωή του, μιας και βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας κι αυτή είναι η επιχειρηματίας Φανή Σπυριδάκη.

Είναι συνιδιοκτήτρια του Noel και του Oyster στο κέντρο της Αθήνας. Έχει σπουδάσει στην Σορβόλη θέατρο και επικοινωνία αλλά και στο σύγχρονο θέατρο Αθηνών υποκριτική. Έχει περάσει από τους Singles κι έκανε το 18 ένα πέρασμα από το MasterChef.

Σύμφωνα με την Κορύνα Μανταγάρη στη Real Life, η γνωριμία του Ντέμη Νικολαΐδη και της Φανής Σπυριδάκη έγινε στο μπαρ που είναι συνιοδιοκτήτρια εκείνη στην «καρδιά» της Αθήνας και μάλιστα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της αγαπημένης του, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει χρέη dj (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφορά έχουν).

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε τα γενέθλιά του και δέχτηκε μία έκπληξη από την αγαπημένη του. Στο βίντεο που πρόβαλλαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, φαίνεται ο Ντέμης Νικολαΐδης χαμογελά όταν δέχεται την τούρτα γενεθλίων από τη σύντροφό του η οποία πάνω είχε φωτογραφία του από όταν ήταν μωρό (δείτε εδώ το βίντεο με την έκπληξη).

Τέλος στην σχέση του Ντέμη Νικολαϊδη και της Φανής Σπυριδάκη

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 20/12 μέσα από την εκπομπή Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από μερικούς μήνες σχέσης/

«Την τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης τα γενέθλιά του στον χώρο που διατηρεί η Φανή Σπυριδάκη. Εδώ και δεκαπέντε μέρες, όμως, το ζευγάρι χώρισε και οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν σε φιλικό επίπεδο, διατηρούν τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά μέχρι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του και αγαπημένη τραγουδίστρια δεν σταματά να μας δείχνει πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι με τον νέο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο είναι κυριολεκτικά αχώριστη και μάλιστα δεν διστάζει να τον φιλάει στο στόμα μπροστά σε όλους (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου).