Τα πρώτα γενέθλια του Ντέμη Νικολαΐδη με τη σύντροφό του, Φανή - Τι είχε πάνω η τούρτα (Βίντεο)

Full in love ο πρώην σύζυγος της Δέσποινας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πρώτα γενέθλια του Ντέμη Νικολαΐδη με τη σύντροφό του, Φανή - Τι είχε πάνω η τούρτα (Βίντεο)

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 17/9 ο Ντέμης Νικολαΐδης και τα γιορτάζει για πρώτη φορά χωρίς την Δέσποινα Βανδή (δείτε την ανακοίνωση του διαζυγίου τους), έχοντας ωστόσο το πλευρό του τη νέα του σύντροφο, Φανή Σπυριδάκη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση εκπομπών αθλητικού περιεχομένου, τα ξημερώματα του Σαββάτου δέχτηκε μία έκπληξη από την αγαπημένη του.

Στο βίντεο που πρόβαλλαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, φαίνεται ο Ντέμης Νικολαΐδης χαμογελά όταν δέχεται την τούρτα γενεθλίων από τη σύντροφό του η οποία πάνω είχε φωτογραφία του από όταν ήταν μωρό.

Η έκπληξη στον Ντέμη Νικολαϊδη από τη σύντροφό του

Πώς γνωρίστηκαν

Σύμφωνα με την Κορύνα Μανταγάρη στη Real Life, η γνωριμία του Ντέμη Νικολαΐδη και της Φανής Σπυριδάκη έγινε στο μπαρ που είναι συνιοδιοκτήτρια εκείνη στην «καρδιά» της Αθήνας και μάλιστα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της αγαπημένης του, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει χρέη dj.

Πώς γνωρίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης με την Φανή Σπυριδάκη

"Το όνομά της είναι Φανή Σπυριδάκη και ειναι πολυ γνωστη στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο. Είναι συνιδιοκτήτρια του Noel και του Oyster στο κέντρο της Αθήνας. Έχει σπουδάσει στην Σορβόλη θέατρο και επικοινωνία αλλά και στο σύγχρονο θέατρο Αθηνών υποκριτική. Έχει περάσει από τους Singles κι έκανε το 18 ένα πέρασμα από το MasterChef.

Ήταν τρεις άνθρωποι της εστίασης που έκριναν κάτι πιάτα και τους διαγωνιζόμενους. Έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της πολιτικής καθώς το 2014 κατέβηκε ως υποψήφια βουλευτής για το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Φανη Σπυριδάκη

Το τελευταίο διάστημα ο Ντέμης βρισκόταν πολύ στο μαγαζί της. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως δεν υπήρξε ποτέ το ειδύλλιο με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Οι δυο τους είναι κάτι μήνες μαζί."

Φωτογραφίες από την ζωή της

Ντέμης Νικολαιδης

Ντέμης Νικολαιδης νέα σχέση

Ντέμης Νικολαιδης ζωρισμός δέσποινας βανδήΦανη Σπυριδάκη Ντέμης Νικολαϊδης

Φανη Σπυριδάκη