Ο πεθερός τον εγκρίνει - Τι συνέβη στην συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον σύντροφο της κόρης του Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πεθερός τον εγκρίνει - Τι συνέβη στην συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον σύντροφο της κόρης του Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του 34χρονου Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά τους σαν την Βανδή με τον Μπισμπίκη) και για τα μάτια του καλού της πηγαινοέρχεται συνεχώς από το Λονδίνο στην Αθήνα, εφόσον σπουδάζει εκεί (δείτε εδώ τι σπουδάζει).

Όποτε έρχεται στα λημέρια της επισκέπτεται και το γυμναστήριό του και περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, προσπαθώντας να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και συχνά δημοσιεύουν και φωτογραφίες τους στα social media, με το κοινό να τους αποθεώνει και να ζει το ειδύλλιό τους μαζί τους, από μακριά.

Η συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον αγόρι της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το Σάββατο 17/12, ο ίδιος έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως περνούν την ημέρα τους, απαθανατίζοντας το κορίτσι του μπροστά από τα όργανα γυμναστικής.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, ενώ φορούσε ένα σετ κολάν με μπουστάκι σε χακί απόχρωση που της πηγαίνει πολύ!

Την Τετάρτη 11/1, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, εξηγώντας ποια είναι η σχέση του αγοριού της νεαρής κοπέλας με τον πεθερό του, Ντέμη Νικολαΐδη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» και το youweekly επιβεβαιώνει πως η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και το κλίμα ήταν πολύ θετικό ανάμεσά τους.