«Έφυγε το παιδάκι μου...» - Τι σπουδάζει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη στην Αγγλία

«Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έφυγε το παιδάκι μου...» - Τι σπουδάζει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη στην Αγγλία

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έφυγε για σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της, Μελίνα

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της.

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Αμέσως μετά, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στην Μελίνα και τον Γιώργο τη νέα της σχέση:

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.