Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Με σκίσιμο μέχρι τον γοφό η Δέσποινα Βανδή δίπλα στη Μελίνα στο party του μαγαζιού του - Όλα τα βλέμματα γύρισαν προς το μέρος της

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή / youweekly.gr
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή / youweekly.gr

Το party επετείου για τα τέσσερα χρόνια του Fit Mama πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή, το βράδυ της Τετάρτης 13/12 στη Γλυφάδα. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο μαγαζί που άνοιξε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μαζί με την μητέρα και τον καλύτερό του φίλο. Το youweekly.gr βρίσκεται εκεί και ήδη έχει απαθανατίσει τα τρυφερά τετ α τετ του γυμναστή με την σύντροφό του Μελίνα Νικολαΐδη (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).

Από την λίστα των καλεσμένων δεν θα μπορούσε να λείπει η Δέσποινα Βανδή, η μητέρα της καλής του, η οποία τον στηρίζει από την αρχή της γνωριμίας τους, αφού γυμνάζεται καθημερινά μαζί του στο γυμναστήριο που ήδη έχει στην κατοχή του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από εκεί.

Η λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή δίπλα στη Μελίνα στα εγκαίνια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα πόδια, με σακάκι, μποτάκια και φόρεμα με σκίσιμο μέχρι τον γοφό, με μεγάλους κρίκους ως το μοναδικό της αξεσουάρ και όλα τα βλέμματα γύρισαν προς το μέρος της.

Μελίνα Νικολαϊδη Δ'έσποινα Βανδή εγκαίνια Πολυχρονιάδη
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Πριν από λίγες μέρες εκείνος "τα έσπαγε" στο μαγαζί που τραγουδάει

Η σχέση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την "πεθερά" του, τη μητέρα της νεαρής, Δέσποινα Βανδή, είναι πολύ καλή, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως περνούν χρόνο μαζί στο γυμναστήριο, με τον ίδιο να είναι ο personal trainer της, ΄όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ εκείνος διασκεδάζει παράλληλα στα μπουζούκια στο πλευρό της.

Την Παρασκευή 2/12 βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και "τα έσπασε" μέχρι το πρωί με την παρέα του, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με την μητέρα του έρωτά του να ερμηνεύει το κομμάτι "Θα' θελα".

Δείτε επίσης: 1,5 χρόνο μαζί: Τα τρυφερά φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στο Posidonio