1,5 χρόνο μαζί: Τα τρυφερά φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στο Posidonio

Δεν ξεκολλούσαν στιγμή ο ένας από τον άλλον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
NDP/ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDP/ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, που θα μπορούσαν να είναι κολλητές φίλες, πέρα από μαμά και κόρη. Πέραν όλων των άλλων συγχρονίζονται εξαιρετικά και σε ό,τι αφορά τις συγκυρίες στη ζωή τους. Στα καλύτερά τους βρίσκονται η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδου τους τελευταίους μήνες, με τις φωτογραφίες από τις τελευταίες τους εξορμήσεις να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρήκε την αναγνωρισμένη τραγουδίστρια στο Σικάγο και στο Λος Άντζελες, στα πλαίσια της περιοδείας της στις ΗΠΑ και στον Καναδά, όπου συναντήθηκε με τον φίλο της και επιτυχημένο hair stylist στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, Δημήτρη Γιαννέτο.

Βανδή Γιαννέτος

Μελίνα και Πολυχρονιάδης πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Όσον αφορά την κόρη της, οι εικόνες αξίζουν όσο χίλιες λέξεις, με τον φακό του YOU να την συναντάει στο Posidonio αγκαλιά στον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά ακούγοντας τις αισθαντικές επιτυχίες του Θοδωρή Φέρρη.

Μελίνα Πολυχρονιάδης τρυφερά φιλιά

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι δεν έμεινε για πολλή ώρα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, αλλά για όση διάρκεια έμεινε εκεί έδειχνε full ερωτευμένο.

Μελίνα Πολυχρονιάδης τρυφερά φιλιά

Ακολουθεί τα βήματά της

Ίσως ένας λόγος που έδειχναν τόσο παθιασμένοι, είναι το γεγονός ότι σύντομα θα τους χώριζε η απόσταση, όπως και τελικά έγινε (δείτε εδώ την νοσταλγική ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο που είναι μακριά της). Η Μελίνα Νικολαΐδου σπουδάζει υποκριτική και musical στο Λονδίνο, χαράσσοντας μία πορεία αντίστοιχη με εκείνη της Δέσποινας Βανδή -που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε αυτά τα δύο είδη. Σε κάθε περίπτωση έχει την ευλογία της μαμάς, που δηλώνει κατά καιρούς ότι η Μελίνα είναι μία εκπληκτική φωνή.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU