Εκείνος με κρόσσια στο σακάκι κι εκείνη με μαύρο κολλητό φόρεμα στην αγκαλιά του - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη δίπλα στη Μελίνα Νικολαΐδη στο party του μαγαζιού του

«Η σύντροφός μου με...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή / youweekly.gr
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή / youweekly.gr

Τετάρτη 13/12 σήμερα και πλήθος κόσμου βρίσκεται στη Γλυφάδα στο νέο μαγαζί που άνοιξε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, Fit Mama. Πρόκειται για ένα μαγαζί με healthy φαγητά που "παντρεύει" την μεσογειακή κουζίνα με τις συνταγές της μαμάς. Εκεί βρέθηκε και το youweekly.gr για να απαθανατίσει τους λαμπερούς καλεσμένους στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο.

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφος του γυμναστή και επιχειρηματία, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία ταξίδεψε από το Λονδίνο όπου σπουδάζει μόνο και μόνο για να βρεθεί στο πλευρό του και να τον στηρίξει σε αυτή την τόσο σημαντική βραδιά του.

Δείτε επίσης: 1,5 χρόνο μαζί: Τα τρυφερά φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στο Posidonio

Και οι δύο ντύθηκαν στα μαύρα, εκείνος με κοστούμι, με χρυσές λεπτομέρειες και κρόσσια στα μανίκια του σακακιού, ενώ εκείνη επέλεξε ένα στενό φόρεμα, μέχρι τον αστράγαλο, φόρεσε από πάνω ένα μπλέιζερ και έλαμψε με το γήινο μακιγιάζ της και της μπούκλες στα μαλλιά. Τα χαμόγελα και τα πειράγματά τους "τρέλαναν" τον κόσμο γύρω τους!

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του δίπλα στην Μελίνα Νικολαΐδη

Πολυχρονιάδης Μελίνα εγκαίνια
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Πολυχρονιάδης Μελίνα Νικολαϊδη εγκαίνια
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

Πολυχρονιάδης Μελίνα εγκαίνια μαγαζιού
Φωτογράφος: Ιωάννα Βουτσή

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, γιατί, όπως βλέπετε κι εσείς, έχει πολύ κόσμο, είναι κάτι που το ξεκίνησα πριν τέσσερα χρόνια με το γυμναστήριο. Δεν έχω κάνει κανένα πάρτι, γιατί έτυχε ο κορωνοϊός. Μετά που έτυχε να πάρω αυτό το μαγαζί με την μάνα μου και τον κολλητό μου είπαμε να κάνουμε ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο πάρτι να περάσουμε ωραία. Η σύντροφός μου με στήριξε από την πρώτη στιγμή, αν και είναι λίγο μακριά, αλλά εντάξει... Φυσικά μου λείπει. Σε ποιον δεν λείπει το κορίτσι του;», δήλωσε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στην Ιωάννα Βουτσή και στην κάμερα του youweekly.gr.

Δείτε επίσης: Πώς εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στα εγκαίνια