Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Απών από τα 20α γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδου - Τι συνέβη και ήταν χωριστά το ζευγάρι

Αποκαλύφθηκε ο λόγος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς ήταν η Πέμπτη 8/2 για τη Μελίνα Νικολαΐδου και για όλους όσοι την αγαπούν, μιας και η νεαρή φοιτήτρια είχε τα γενέθλιά της, τα οποία και γιόρτασε στο Λονδίνο στην πόλη που σπουδάζει τα τελευταία δύο χρόνια.

Από το πλευρό της Μελίνας δε θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της. Η Δέσποινα Βανδή παρά το πιεσμένο της πρόγραμμα έκανε ένα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο περνώντας τα γενέθλια της κόρης της μαζί με τις φίλες της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την έξοδό τους).

Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδου απουσίαζε, ωστόσο φρόντισε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση. Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για κρίση στο ζευγάρι μιας και περίμεναν να δουν και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη στο Λονδίνο.

Ο λόγος απουσίας του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη από τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδου

Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση της φοιτήτριας με τον γυμναστή καταρρίπτονται και η απάντηση ήρθε μέσα από το instagram. Η κοπή της πίτας στο γυμναστήριο του Πολυχρονιάδη ήταν η αφορμή για να μην παρευρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου της.

Μελίνα Νικολαϊδου - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Αρραβωνιάζεται τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη η 19χρονη;

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την Μελίνα Νικολαΐδη ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του personal trainer και ιδιοκτήτη επιχείρησης με υγιεινά φαγητά (δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα εγκαίνια).

Δημοσίευμα λοιπόν της εφημερίδας Secret, αναφέρει πως το ζευγάρι αναμένεται να αρραβωνιαστεί από το νέο έτος και μάλιστα η γονείς της νεαρής κοπέλας έχουν ήδη πληροφορηθεί για το γεγονός και είναι θετικοί.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διέψευσε το δημοσίευμα, όταν επικοινώνησε μαζί του η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού στο πλατό της εκπομπής.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;”. Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», συμπλήρωσε.