Μελίνα Νικολαΐδη: Το φιλί και οι αγκαλιές με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Στάζει μέλι για τα γενέθλιά της

Η ιδιαίτερη ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μελίνα Νικολαΐδη σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη γίνεται 20 ετών. Η μητέρα της βρίσκεται στο Λονδίνο για να περάσει μαζί της αυτή την ξεχωριστή ημέρα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τους εμφάνιση σε κυριλέ εστιατόριο της πόλης), ενώ τα social media της έχουν κατακλειστεί από μηνύματα ευχές.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκαν δημόσια είναι και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό βίντεο από κάποιο ταξίδι τους, με εκείνη να τον φιλάει στο μάγουλο και εκείνον να χαμογελά στον φακό.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Πολυχρονιαδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα πως αρραβωνιάζεται με την σύντροφό του, Μελίνα Νικολαϊδη

Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη για τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη

«Χρόνια Πολλά», έγραψε και έβαλε μια μικρή κόκκινη καρδούλα δίπλα.

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν κρύβει λεπτό τη σχέση του, πραγματοποιώντας πολύ συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριο που έχει ο επιχειρηματίας.

Και μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν φήμες πως περνάνε κρίση, ωστόσο διέψευσαν τα όσα λέγονται με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και με το ταξίδι που είχε κάνει ο Αλέξανδρος στο Λονδίνο, για να την επισκεφθεί.

Λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό η Μελίνα Νικολαΐδη, μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη τα "έσπασαν" στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του Youweekly.gr, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει στο πλευρό του συντρόφου της, με τον επιχειρηματία να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη μαγνήτισε πολλά βλέμματα με την ομορφιά της - έχοντας μοιάσει πολύ στην μητέρα της - φορώντας ένα μαύρο μίνι στενό φόρεμα.

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης NOX

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μπουζούκια