Αλέξανδρος Πολυχρονιαδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα πως αρραβωνιάζεται με την σύντροφό του, Μελίνα Νικολαϊδη

Τι συμβαίνει τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Πολυχρονιαδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα πως αρραβωνιάζεται με την σύντροφό του, Μελίνα Νικολαϊδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την Μελίνα Νικολαΐδη ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του personal trainer και ιδιοκτήτη επιχείρησης με υγιεινά φαγητά (δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα εγκαίνια).

Δημοσίευμα λοιπόν της εφημερίδας Secret, αναφέρει πως το ζευγάρι αναμένεται να αρραβωνιαστεί από το νέο έτος και μάλιστα η γονείς της νεαρής κοπέλας έχουν ήδη πληροφορηθεί για το γεγονός και είναι θετικοί.

Αυτή είναι η αλήθεια για τους αρραβώνες της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διέψευσε το δημοσίευμα, όταν επικοινώνησε μαζί του η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού στο πλατό της εκπομπής.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;”. Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», συμπλήρωσε.

Η άγνωστη ιστορία Νικολαΐδη & Πολυχρονιάδη στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή

Το βράδυ της Τετάρτης 13/12 πραγματοποιήθηκε το πάρτι στο μαγαζί, που διατηρεί ο γυμναστής στη Γλυφάδα με τη Μελίνα να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της. Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις που παραχώρησε η Μελίνα στις τηλεοπτικές κάμερες η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη την Πέμπτη 14/12 στο Πάμε Δανάη για την περίοδο που ήταν χωρισμένη και έπαιρνε συμβουλές από την Νικολαϊδη και τον Πολυχρονιάδη στο κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή.

«Μου φαίνεται πολύ γλυκό το όντως προσπαθεί να οριοθετηθεί και να πει: «Να μιλήσουμε για αυτό που είναι το πάρτι». Θέλω να σας πω όταν λοιπόν το 2019, αν θυμάμαι καλά είχα χωρίσει εγώ. Τότε τραγουδούσε η Δέσποινα σε ένα μαγαζί, έλεγα που θα πνίξω τον πόνο του; Στη Δέσποινα. Που θα τον πνίξω; Πήγαινα εγώ στο μαγαζί, ήταν εκεί η Μελίνα, η Κατερίνα η Παπαμερή φυσικά. Οπότε τους έλεγα παιδιά τι θα κάνω και είμαι χωρισμένη. Ζούσα μεγάλα δράματα.

Στα γκρουπ μιλούσαμε με face time και με τον Μάνο Μαγιάτη. Μιλούσε με μία παρέα, που δεν ήμασταν φίλοι ούτε μιλάμε κάθε μέρα αλλά μιλούσαμε και αναλύαμε τον χωρισμό. Επανασυνδέθηκα εγώ αργότερα οπότε λέω μου φέρατε γούρι και έχουμε ζήσει με τη Μελίνα και με τη Δέσποινα όλο αυτό και τώρα μου φαίνεται σαν ψέμα, που την ίδια περίοδο μίλαγα και με τον Αλέξανδρο που είναι φίλος του αγοριού που ήμουν τότε και τότε μίλαγα με αυτούς τους ανθρώπους σε διαφορετικές κλήσεις αλλά για το ίδιο θέμα.

Τώρα μου φαίνεται τόσο απίστευτο, που είμαι εδώ κάνουμε εκπομπή, παίζουμε αυτά τα πρόσωπα που είναι πια ζευγάρι ο Αλέξανδρος με τη Μελίνα. Πώς τα έφερε η ζωή; Καλά απίστευτο;», είπε η Δανάη Μπάρκα.