Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαϊδη: Παρέα στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (Βίντεο)

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τη γυμναστική της, μαζί με την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη, αποφάσησε να κάνει η Δέσποινα Βανδή, όχι όμως οπουδήποτε αλλά στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Μετά το χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο Fit Mamma όπου παρευρέθηκε, (δείτε εδώ φωτογραφίες), η αγαπημένη τραγουδίστρια, συνεχίζει να το επισκέπτεται για την καθημερινή της άσκηση.

Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή

Συγκεριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok, μαζί με την κόρη της, την οποία απαθανάτισε την ώρα που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι δυό τους φαίνεται ότι έχουν κάνει στέκι το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει η Μελίνα Νικολαϊδη, πίσω στο Λονδίνο όπου σπουδάζει.

Δείτε το βίντο στο Tik Tok:

Οι κοινές δηλώσεις του ζευγαριου

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης 13/12 έγινε ένα λαμπερό πάρτι στο μαγαζί που διατηρεί ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στη Γλυφάδα με υγιεινά φαγητά από τα χέρια της μαμάς του, το οποίο μάλιστα έχει κλείσει 4 χρόνια λειτουργείας. Εκεί το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Σας ευχαριστώ πολύ, που ήρθατε και με τιμήσατε με την παρουσία σας», είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

«Εγώ είμαι εδώ για να στηρίξω τον Αλέξανδρο, είναι μία πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με μαμαδίστικα φαγητά, υγιεινά, συνδυάζεται και με το γυμναστήριο πάνω, μόνο τα καλύτερα μπορώ να ευχηθώ. Η μαμά εννοείται θα ερχόταν», είπε η Μελίνα Νικολαΐδη.

«Εγώ τρώω από τη μάνα μου προσωπικά, επειδή είμαι συνέχεια εδώ πέρα», συνέχισε ο Αλέξανδρος.

«Και η μαμά του Αλέξανδρου και η μαμά μου είναι και οι δύο πολύ καλές», απάντησε η Μελίνα.

«Το μυαλό μου είναι εδώ και η προσοχή μου οπότε αν λείψω δε θα είναι η προσοχή μου, όπως πρέπει», κατέληξε ο Πολυχρονιάδης.