«Μην ακούτε χαζομάρες φεύγω...» - Η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη όταν τον ρώτησαν για το χωρισμό του από την Μελίνα Νικολαΐδου

Το ταξίδι στο Λονδίνο για τα μάτια της και μόνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μην ακούτε χαζομάρες φεύγω...» - Η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη όταν τον ρώτησαν για το χωρισμό του από την Μελίνα Νικολαΐδου

Τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο, να τον ρωτάει για τη σχέση του με την Μελίνα Νικολαΐδη. Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν φήμες πως το ζευγάρι χώρισε, αφού η κόρη της Δέσποινας Βανδή έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες ο γυμναστής πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η μητέρα της, χωρίς την ίδια στο πλευρό του παρά μόνο την παρέα του.

Στις δηλώσεις του ωστόσο, που προβλήθηκαν σήμερα 8/12, ο ίδιος μίλησε με όμορφη λόγια για την αγαπημένη του, διαψεύδοντας τις φήμες περί χωρισμού, γεγονός που ήδη σας είχαμε μεταφέρει ήδη εμείς στο Youweekly.gr.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

«Πάω ένα ταξιδάκι, πάω Λονδίνο είναι ωραία εποχή. Χθες πήγα είδα και τη Δέσποινα Βανδή από κοντά είναι πολύ ωραία», ανέφερε αρχικά στον δημοσιογράφο του Πρωινού.

«Μην ακούτε χαζομάρες φεύγω γιατί θα χάσω την πτήση. Θα γυρίσω την Κυριακή, έχω ένα μεγάλο πάρτι για τα εγκαίνια του μαγαζιού μου και πρέπει να γυρίσω πίσω», απάντησε όταν τον ρώτησαν για τις φήμες χωρισμού.

«Είμαι ευτυχισμένος νιώθω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου», εξομολογήθηκε πριν φύγει.

Τα νέα επιχειρηματικά σχέδια

Η Μελίνα Νικολαΐδη μπορεί να μένει στο Λονδίνο λόγω των σπουδών της, ωστόσο, δεν λείπει λεπτό από τις σημαντικές στιγμές των δικών της ανθρώπων και ταξιδεύει πολύ συχνά πίσω στην Ελλάδα για να βρεθεί κοντά τους, όπως και ο αγαπημένος της.

Το ζευγάρι ωστόσο δεν διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο μόνο στα προσωπικά του, αφού και στα επαγγελματικά του κάνει σπουδαία ανοίγματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδροε, επεκτείνει την επιχείρηση του στην Γλυφάδα. Ο λόγος για το Fit Mama! Πρόκειται για ένα μαγαζί με healthy φαγητά που "παντρεύει" την μεσογειακή κουζίνα με τις συνταγές της μαμάς.