Μελίνα Νικολαΐδη - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Όλη η αλήθεια για την σχέση και τον... χωρισμό

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Έσβησε κοινές φωτογραφίες από τα social media κι έκανε σόλο εμφάνιση στο μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της», αυτοί οι ψίθυροι στα πηγαδάκια της showbiz ήταν αρκετοί για να ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, σε διάφορα sites και περιοδικά, η είδηση πως η Μελίνα Νικολαΐδη περνά κρίση στην σχέση της με τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και ίσως μάλιστα δεν είναι πια μαζί.

Μια είδηση που με σιγουριά το Youweekly.gr διαψεύδει κατηγορηματικά.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Μελίνα και Αλέξανδρος

Το νεαρό ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr όχι απλά δεν έχει χωρίσει αλλά είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μελίνα και Αλέξανδρος περνούν την καλύτερη φάση της ζωής τους και μάλιστα το ζουν στο 100% που... που χρόνος για social media κλπ;

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβηκε στο instagram βρίσκονται με μεγάλη παρέα στο Μιλάνο.

χωρισμός μελίνα νικολαιδη - αλεξανδρος πολυχρονιαδης
Instagram/@antoniosvoerakos

Υπενθυμίζουμε πως Αλέξανδρος και Μελίνα μοιράζονται την σχέση τους μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου καθώς ο επιχειρηματίας διατηρεί τις δουλειές του στην πρωτεύουσα της Ελλάδας ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή σπουδάζει στην Αγγλία. Μάλιστα πρόσφατα νοίκιασε και καινούργιο σπίτι (δείτε εδώ περισσότερα).