"Τα έσπασε" μέχρι το πρωί στη Βανδή ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Χωρίς τη Μελίνα Νικολαΐδη (Βίντεο)

Η σχέση γαμπρού - πεθεράς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Το όνομα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη έχει συζητηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της σχέσης του με την Μελίνα Νικολαΐδη. Παρόλα αυτά, ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ και προσπαθεί να μη δίνει δικαίωμα για την προσωπική του ζωή, με τις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού να είναι σπάνιες (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για το νέο του επαγγελματικό βήμα). Σε αυτό, βέβαια, ρόλο παίζει και το γεγονός πως η καλή του λείπει για σπουδές στο Λονδίνο.

Η σχέση του με την "πεθερά" του, τη μητέρα της νεαρής, Δέσποινα Βανδή, είναι πολύ καλή, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως περνούν χρόνο μαζί στο γυμναστήριο, με τον ίδιο να είναι ο personal trainer της, ενώ εκείνος διασκεδάζει παράλληλα στα μπουζούκια στο πλευρό της.

Το βίντεο του Πολυχρονιάδη από την έξοδο του στα μπουζούκια με τη Βανδή

Την Παρασκευή 2/12 βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και "τα έσπασε" μέχρι το πρωί με την παρέα του, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με την μητέρα του έρωτά του να ερμηνεύει το κομμάτι "Θα' θελα".

Δείτε επίσης: 1,5 χρόνο μαζί: Τα τρυφερά φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στο Posidonio

Οι τρυφερή εξομολόγηση του γυμναστή για τη Μελίνα Νικολαΐδη

Με τρυφερά λόγια για την σύντροφό του Μελίνα Νικολαΐδη, μίλησε Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης σε δηλώσεις του παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, ενώ ρωτήθηκε και για την μητέρα αυτής, τη Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και κάτι και φαίνονται να είναι πολύ αγαπημένοι (δείτε εδώ φωτογραφία του ζευγαριού) με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να απαντά στους δημοσιογράφους λίγο ντροπαλά... αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο για τη σύντροφό του.

«Πάει πολύ καλά με τη Μελίνα. Ήταν εδώ, τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και πολλές υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά για την Δέσποινα Βανδή, απέφυγε να απαντήσει και να κάνει κάποια δήλωση.

«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω κάτι. Ρωτήστε κάτι για μένα».