Τα νέα επιχειρηματικά σχέδια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα φλογερό και όμορφο έρωτα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη βιώνει η Μελίνα Νικολαΐδη. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και δεν έχει κρύψει λεπτό το πόσο ερωτευμένο είναι, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε πολύ τρυφερές στιγμές στις εξόδους τους.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή μπορεί να μένει στο Λονδίνο λόγω των σπουδών της, ωστόσο, δεν λείπει λεπτό από τις σημαντικές στιγμές των δικών της ανθρώπων και ταξιδεύει πολύ συχνά πίσω στην Ελλάδα για να βρεθεί κοντά τους.

Μπορεί πρόσφατα να είχε κυκλοφορήσει μια φήμη πως υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους, ωστόσο το youweekly.gr είχε διαψεύσει τα πάντα, αφού την ίδια στιγμή Μελίνα και Αλέξανδρος είχαν πάει κοινό ταξίδι στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι ωστόσο δεν διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο μόνο στα προσωπικά του, αφού και στα επαγγελματικά του κάνει σπουδαία ανοίγματα.

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη επεκτείνει την επιχείρηση του στην Γλυφάδα. Ο λόγος για το Fit Mama! Πρόκειται για ένα μαγαζί με healthy φαγητά που "παντρεύει" την μεσογειακή κουζίνα με τις συνταγές της μαμάς.