Μυρτώ Αλικάκη: Στο ίδιο τραπέζι αλλά αντικριστά - Η σπάνια βραδινή έξοδος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τον νέο της σύντροφο, Νικόλα Κωστή

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εδώ και κάποιους μήνες έχει γίνει γνωστό πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, ο οποίος είναι σκηνοθέτης. Ο λόγος για τον Νικόλα Κωστή. Και αφού διέρρευσε, αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται.

Αν και δεν πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε πριν από μερικά 24ωρα σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου. Καθόντουσαν αντικριστά στο τραπέζι και παρακολουθούσαν την τραγουδίστρια με απόλυτη προσοχή.

Η σπάνια δημόσια έξοδος της Μυρτώς Αλικάκη με τον σύντροφό της

Εκείνος φορούσε ένα μαύρο t-shirt, ενώ εκείνη ήταν ντυμένη με πιο boho look, όπως συνηθίζει άλλωστε, καθώς της ταιριάζει πολύ. Το top της ξεχώριζε συγκεκριμένα, με τα διάφορα χρώματα και τα λαχούρια, όπως και τα μεγάλα σκουλαρίκια της.

Αν και η κάμερα τους έχει "τσακώσει" και σε πιο τρυφερές στιγμές, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες), αυτή τη φορά ήταν πιο αποστασιοποιημένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την σχέση τους, απλώς απολάμβαναν το θέαμα μπροστά τους.

Δείτε επίσης: «Έκανα πάρα πολλά λάθη...» - Η εξομολόγηση της Μυρτούς Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη

Μυρτώ Αλικάκη σύντροφος έξοδος

Μυρτώ Αλικάκη σύντροφος βραδινή έξοδος