«Έκανα πάρα πολλά λάθη...» - Η εξομολόγηση της Μυρτούς Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη

Όλα όσα αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε, η Μυρτώ Αλικάκη , το πρωί της Δευτέρας 20/11. Η ηθοποίος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, για τη δημοσιοποίηση που είχε κάνει ο Πέτρος Λαγούτης σχετικά με τον εθισμό του στον τζόγο.

«Ο εθισμός σε καταπίνει, και βασικά κάνει κουμάντο στο μυαλό σου. Χάνεις τον εαυτό σου, είσαι έρμαιο του εκάστοτε εθισμού σου. Φυσικά, και υπάρχουν όμως, και αναλαμπές και από μια τέτοια αναλαμπή, πρέπει να "πιαστείς" για να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς και πάλι.Οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ κάνουν ένα απίστευτο έργο, και εγώ θα τους το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή αυτό το πράγμα. Η περίοδος αυτή είναι ένα ταξίδι προς το φως, που πάλι όμως δεν είναι, ότι από την αρχή είναι όλα ροζ» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός για το πρόβλημά του (δείτε εδώ το βίντεο).

Η εξομολόγηση της Μυρτούς Αλικάκη για τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη

«Σαφέστατα ήταν μια προσωπική του απόφαση, δικό του ήταν αυτό το θέμα. Είμαι απολύτως σύμφωνη να βγαίνουν αυτά τα θέματα στο φως, θεωρώ ότι τότε θωρακίζεσαι πολύ περισσότερο απέναντι σε αυτά και δεσμεύεσαι κιόλας. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα για άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εθισμούς και ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει, το θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα» ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια δεν ήμασταν μαζί. Ήμασταν μαζί ως άνθρωποι που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον...Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε υγιείς και είναι όλα καλά» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: