Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής - Τα "καυτά" φιλιά του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία φαίνεται ότι είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Η εκπομπή πρωινό του ΑΝΤ1, πρόβαλε, το πρωί της Τετάρτης 1/11, ένα βιντεο στο οποίο βλέπουμε την αγαπημένη ηθοποιό να ανταλλάζει "καυτά" φιλιά με τον σύντροφό της Νικόλα Κωστή (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη κοινή τους έξοδο).

Τα "καυτά" φιλιά του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, το ζευγάρι εθεάθη σε σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Μη σου τύχει» του Αιμίλιου Χειλάκη.

Δείτε επίσης:«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο...» Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για το διαζύγιο της με τον Πέτρο Λαγούτη

«Είναι μια σχέση που ύπρχε η Ιδεά ότι υπήρχε αλλα δεν είχε επιβεβαιώθεί. Χθες το βράδυ το ζευγλαρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της της παράστασης του Αιμίλιου Χειλάκη και αμέσως μετά τους βλέπουμε στο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας να φιλιούνται. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι σε μία τρυφερή στιγμή που φυσικά επιβεβαιώνει ότι έχει μια όμορφη σχέση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε η Αλικάκη για τη νέα της σχέση

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τέλειοι ξένοι" βρήκε την ηθοποιό, όπου και πρωταγωνιστεί, η κάμερα της εκπομπής. Στην αρχή η δημοσιογράφος τι ρώτησε, εάν έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Εκείνη απάντησε, πως στο πολύ μακρινό παρελθόν το έχει κάνει. «Από πολύ νωρίς αποφάσισα, ότι δε θέλω να το κάνω αυτό, ούτε θέλω να μου ψάχνουν το δικό μου κινητό», σχολίασε. Ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε, πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν το έκανε.

«Το θεωρώ κάπως ξεφτίλα», να ψάχνεις κάποιου το κινητό, επισήμανε. «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές τι να κάνουμε», συνέχισε. «Δε θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο», είπε όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν σε σχέση. «Δε λέω τίποτα», αποκρίθηκε, καθώς εξήγησε, πως δε θα δηλώσει ούτε αν είναι καλά στα προσωπικά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: