Μυρτώ Αλικάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφό - Χαμογελαστή στην αγκαλιά του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Tα ευχάριστα νέα για την Μυρτώ Αλικάκη έγιναν γνωστά για τη ζωή της, καθώς η ηθοποιός είναι ερωτευμένη και σε σχέση με τον γοητευτικό σκηνοθέτη, Νικόλα Κωστή με τον οποίο έκαναν πρόσφατα κοινή έξοδο.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η ηθοποιός μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη δε θέλησε να απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, ωστόσο τελευταία η κοντινή της σχέση με τον Κωστή είχε αρχίσει να φαίνεται μέσα από φωτογραφίες της με εκείνον να είναι ο φωτογράφος της.

Η κοινή έξοδος της Μυρτούς Αλικάκη με τον φωτογράφο Νικόλα Κωστή

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε πρόσφατα την Μυρτώ Αλικάκη με τον Νικόλα Κωστή στο θέατρο Ακροπόλ στη επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Απλή Μετάβαση''. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστό και αγκαλιασμένο σε μία σπάνια, κοινή στιγμή τους υπό τα φώτα της δημοσιότητας.

Μυρτώ Αλικάκη - Σύντροφος

Τι είπε η Αλικάκη για τη νέα της σχέση

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τέλειοι ξένοι" βρήκε την ηθοποιό, όπου και πρωταγωνιστεί, η κάμερα της εκπομπής. Στην αρχή η δημοσιογράφος τι ρώτησε, εάν έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Εκείνη απάντησε, πως στο πολύ μακρινό παρελθόν το έχει κάνει. «Από πολύ νωρίς αποφάσισα, ότι δε θέλω να το κάνω αυτό, ούτε θέλω να μου ψάχνουν το δικό μου κινητό», σχολίασε. Ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε, πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν το έκανε.

«Το θεωρώ κάπως ξεφτίλα», να ψάχνεις κάποιου το κινητό, επισήμανε. «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές τι να κάνουμε», συνέχισε. «Δε θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο», είπε όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν σε σχέση. «Δε λέω τίποτα», αποκρίθηκε, καθώς εξήγησε, πως δε θα δηλώσει ούτε αν είναι καλά στα προσωπικά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: