Μυρτώ Αλικάκη: «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές...» - Η απάντησή της για το νέο της σύντροφο

«Δε λέω τίποτα»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη: «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές...» - Η απάντησή της για το νέο της σύντροφο

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες φήμες, που θέλουν τη γνωστή ηθοποιό, Μυρτώ Αλικάκη ερωτευμένη, λίγες μέρες μετά από μία νέα αποκάλυψη για το χωρισμό της με τον Πέτρο Λαγούτη (δείτε εδώ τα λόγια της για το γεγονός). Η ίδια έκανε κάποιες δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Happy Day, και μεταξύ άλλων μίλησε και για αυτό.

Σε νέα σχέση η Μυρτώ Αλικάκη

Και ενώ τα βλέμματα είχαν στραφεί πάνω του, ύστερα από δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, έγινε γνωστό πως και η Μυρτώ Αλικάκη έχει προχωρήσει και είναι ερωτευμένη ξανά.

Όλο το καλοκαίρι της το πέρασε στη Νάξο, μαζί με τον σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή. Μία νέα σχέση γεννήθηκε ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, που είναι πλέον αχώριστα και μοιράζονται πλέον όμορφες στιγμές και όπως φαίνεται, ο δεσμός τους είναι σοβαρός, καθώς ο καλός της έχει γνωρίσει και τα παιδιά της και τις διακοπές τους τις πέρασαν μαζί με τον έναν γιο της ίδιας.

Εκείνος κρύβεται, μάλιστα, πίσω από τις αναρτήσεις της στην παραλία.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικόλας Κωστής είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικο του Project στην έκθεση “One Minute Athens” των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Τι είπε η Μυρτώ Αλικάκη για τη νέα της σχέση

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τέλειοι ξένοι" βρήκε την ηθοποιό, όπου και πρωταγωνιστεί, η κάμερα της εκπομπής. Στην αρχή η δημοσιογράφος τι ρώτησε, εάν έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Εκείνη απάντησε, πως στο πολύ μακρινό παρελθόν το έχει κάνει. «Από πολύ νωρίς αποφάσισα, ότι δε θέλω να το κάνω αυτό, ούτε θέλω να μου ψάχνουν το δικό μου κινητό», σχολίασε. Ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε, πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν το έκανε.

«Το θεωρώ κάπως ξεφτίλα», να ψάχνεις κάποιου το κινητό, επισήμανε. «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές τι να κάνουμε», συνέχισε. «Δε θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο», είπε όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν σε σχέση. «Δε λέω τίποτα», αποκρίθηκε, καθώς εξήγησε, πως δε θα δηλώσει ούτε αν είναι καλά στα προσωπικά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: