«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο...» Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για το διαζύγιο της με τον Πέτρο Λαγούτη

Όλη η αλήθεια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / NDP PHOTO
NDPPHOTO / NDP PHOTO

Για τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, τις προτάσεις που έχει δεχτεί , το ρόλο στην «Αναστασία» αλλά και για το διαζύγιο της με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, την Τρίτη 26/9 στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και στον Αλέξη Μίχα.

Τι αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη

«Οι “Τέλειοι ξένοι” συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά στο θέατρο “Αθηνά”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός ενώ σχετικά με το νέο έργο “Felicita” είπε: «Θα παρακολουθήσουμε μία ιδιαίτερη συνάντηση μίας γυναίκας με ένα νεότερο άνδρα.»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε και για τον ρόλο της στην «Αναστασία».

«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία. Η πρώτη εικόνα που είχε το κοινό για έμενα ήταν μέσα από το ρόλο της Αναστασίας. Δεν δυσκολεύτηκα να αποποιηθώ την εικόνα της Αναστασίας. Τότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν πιο απρόσιτοι. Υπήρχε ένα είδος αίγλης.»

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, η ηθοποιός ανέφερε πως της είχε γίνει πρόταση από το «Dancing with the stars» ενώ αποκάλυψε και μια νέα συνεργασία που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. «Θα κυκλοφορήσω ένα ντουέτο με έναν σημαντικό καλλιτέχνη».

«Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό. Δεν έχω ανάγκη να το προσωποποιήσω κάπως ή να το εντάξω σε ένα πλαίσιο μιας θρησκείας. Παρ' όλα αυτά με κάποιο τρόπο όλοι πιστεύουμε σε κάποιο Θεό. Για εμένα ο Θεός μου μπορεί να είναι η έννοια της καλοσύνης, της πίστης στην εσωτερική δύναμη του ανθρώπου. Απλώς δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα» απάντησε η ηθοποιός σε ερώτηση για την σχέση της με την πίστη.

Σχετικά με το διαζύγιο της με τον Πέτρο Λαγούτη η Μυρτώ Αλικάκη (δείτε το νέο σύντροφό της) ανέφερε: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε, πρέπει να βρεις τον τρόπο».

«Τις περισσότερες φορές ό,τι ανεβάζω είναι αφιλτράριστο. Είναι πολύ ωραίο να αγαπάμε τις ατέλειές μας, που μας κάνουν μοναδικούς» σχολίασε στο τέλος.