Ερωτευμένη ξανά η Μυρτώ Αλικάκη - Αυτός είναι ο μελαχρινός μουσάτος σύντροφός της

Έχει προχωρήσει τη ζωή της όπως και ο πρώην της, Πέτρος Λαγούτης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μυρτώ Αλικάκη / NDP
Instagram / Μυρτώ Αλικάκη / NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη παντρεύτηκε με τον Πέτρο Λαγούτη το 2002, απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, ωστόσο υπήρχαν διαφορές ανάμεσά τους που τους οδήγησαν σε οριστικό χωρισμό το 2010. Οι σχέσεις τους είναι άψογες, βέβαια προσπαθούν να κρατούν τα προσωπικά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση, ώστε να μη δίνουν στόχο, προστατεύοντας και τους γιους τους.

Εδώ και καιρό όμως, έχει γίνει γνωστό πως ο ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή του με την συμπρωταγωνίστριά του από τους Παγιδευμένους, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, το έχει επιβεβαιώσει και έχει προχωρήσει και σε δηλώσεις γι' αυτό.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης - Με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και τους γιους του στην παραλία - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές

Σε σχέση η Μυρτώ Αλικάκη

Και ενώ τα βλέμματα είχαν στραφεί πάνω του, ύστερα από δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, έγινε γνωστό πως και η Μυρτώ Αλικάκη έχει προχωρήσει και είναι ερωτευμένη ξανά.

Όλο το καλοκαίρι της το πέρασε στη Νάξο, μαζί με τον σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή. Μία νέα σχέση γεννήθηκε ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, που είναι πλέον αχώριστα και μοιράζονται πλέον όμορφες στιγμές και όπως φαίνεται, ο δεσμός τους είναι σοβαρός, καθώς ο καλός της έχει γνωρίσει και τα παιδιά της και τις διακοπές τους τις πέρασαν μαζί με τον έναν γιο της ίδιας.

Εκείνος κρύβεται, μάλιστα, πίσω από τις αναρτήσεις της στην παραλία.

Νικόλας Κωστής

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικόλας Κωστής είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικο του Project στην έκθεση “One Minute Athens” των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Τι είχε δηλώσει για το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 2/2, καθώς μίλησε "ανοιχτά" για τα παιδικά της χρόνια, τον γάμο της και το διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη, το οποίο δεν έχει υπογραφεί ακόμα (δείτε εδώ γιατί) και για τον ρόλο της ως μητέρα,

τον Πέτρο Λαγούτη και τους γιους τους, επισήμανε: «Οι γιοι μας φυσικά και θέλουν να διαφοροποιηθούν, παρόλο που και εγώ και ο Πέτρος είμαστε δυο γονείς επί της ουσίας ανοιχτοί. Ένας γονιός που είναι υπέρ-cool, μπορεί τελικά να γίνεται πολύ σπαστικός για τα παιδιά του, εγώ ίσως και να είμαι λίγο παραπάνω cool από τον Πέτρο. Έχει τύχει να μου πουν τα παιδιά μου “καλά η μαμά λέει πάντα ναι, άλλα δεν ξέρεις αν έχει ακούσει ακριβώς τι της έχεις ζητήσει”, έχω φάει αυτό το κράξιμο.

Το διαζύγιο μας δεν ήταν καθόλου ρόδινη διαδικασία, είχε εφιαλτικό πόνο και για να χωρίσουμε και τα πρώτα χρονιά, δεν ήμασταν από την αρχή αγαπημένοι. Είχαμε πολλούς λόγους με τον Πέτρο να είμαστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, η σχέση μας βελτιώθηκε σταδιακά, αποδεχτήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο, ξαναγαπήθηκαμε.

Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν εύκολα, πολεμήσαμε ο καθένας μονός του και οι δυο μαζί, τα παιδιά είναι το πιο ιδανικό κίνητρο για κάτι τέτοιο. Η μνήμη είναι σημαντική, να μην ξεχνάς ποιος είναι απέναντι σου και τι έχεις νιώσει γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Αν δεν είχαμε χωρίσει με τον Πέτρο, μπορεί και να είχαμε φτάσει στο σημείο να μισιόμαστε. Η απιστία θα συμβεί κάποια στιγμή, θα το κάνεις η θα στο κάνουν, το έχω βιώσει οδυνηρά και όταν το έκανα και όταν μου το έκαναν».