Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο" - Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη

"Μου φαίνεται καταπληκτικό"

News 22.03.2022 00:57
Από Youweekly Team

Η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία απέκτησε νέο ρόλο στη σειρά Ήλιος, μίλησε στο περιοδικό Marie Claire και αποκάλυψε πως το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, καθώς διατηρούν άριστες σχέσεις και θεωρεί γενικότερα πως όσα ζευγάρια χωρίζουν και "επιβιώνουν" είναι αξιοθαύμαστα.

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης

Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για τον γάμο της

Με τον τέως σύζυγό σας Πέτρο Λαγούτη έχετε ερωτηθεί σχεδόν για τα πάντα! Υπό μία έννοια, οι δυο σας έχετε βοηθήσει να απενεχοποιηθεί το διαζύγιο…

Το πιστεύω αυτό που λέτε! Με τον Πέτρο κάναμε πλάκα ότι θα ανοίξουμε γραφείο, παρότι, πρέπει να σας πω, δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο! Η αλήθεια είναι ότι θαυμάζω απεριόριστα τα ζευγάρια που καταφέρνουν να βγουν από αυτή τη διαδικασία και να είναι δύο ζωντανοί, αγαπημένοι άνθρωποι. Μου φαίνεται καταπληκτικό, υπέροχο.

«Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για την Αλικάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11/3 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τον τρόπο που καταφέρουν να μείνουν οικογένεια μετά τον χωρισμό τους.

«Και με τους δύο μου γιους είμαστε φίλοι. Δεν είναι ίδια όλα τα παιδιά επειδή έχουν τους ίδιους γονείς, είναι και θέμα χαρακτήρα. Και εγώ και η Μυρτώ έχουμε και με τους δύο μία πάρα πολύ ωραία σχέση που λέμε τα περισσότερα, δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα. Και εμείς οι μεγάλοι έχουμε πράγματα που τα κρατάμε και εμείς. Ακόμα και τα δύσκολα όμως τα συζητάμε.

Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από την αρχή του χωρισμού. Πέρασαν δύο χρονάκια, να ηρεμίσουμε, να φύγουν οι τσίτες και νομίζω χρειάζεται για όλους αυτό. Στην αρχή νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα, αλλά με την Μυρτώ ποτέ δεν ξεφύγαμε. Υπήρχε ένας θυμός και τα απωθημένα του καθενός. Τα πράγματα χαλαρώνουν με τον χρόνο και με το πως βλέπεις τον άλλο. Νομίζω και η Μυρτώ έβλεπε σε εμένα και εγώ σίγουρα έβλεπα στη Μυρτώ μία γυναίκα η οποία ήταν εντάξει με τα παιδιά μας, ωραία μαμά, σωστή μαμά. Δεν υπήρχαν περίεργα πράγματα μεταξύ μας», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήταν έντονος...» - Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για τον Φιλιππίδη

Μυρτώ Αλικάκη: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της και έμειναν "κάγκελο" στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Share