Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν κρύβω τίποτα!» - Οι αποκαλύψεις του Λαγούτη για τα προσωπικά του μετά τις κοινές φωτογραφίες με τη Φεντόρουφ

Μίλησε αρκετά ανοιχτά!

«Δεν κρύβω τίποτα!» - Οι αποκαλύψεις του Λαγούτη για τα προσωπικά του μετά τις κοινές φωτογραφίες με τη Φεντόρουφ
News 31.01.2023 19:01
Από Ελένη Μήτση

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 31/1 με τον ηθοποιό να μιλάει για τα προσωπικά του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την αγάπη, που έχει στους γιους του.

Φέτος τον βλέπουμε να απασχολεί το κοινό τόσο μέσα από το θέατρο όσο και μέσα από τους Παγιδευμένους, που κάνουν τεράστια επιτυχία από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα.

«Φέτος πρώτη φορά σκηνοθετώ μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο την παράσταση “Τέλειοι Ξένοι” στο θέατρο Αθηνά. Όταν είμαι σε σχέση δεν κρύβω τίποτα, αλλιώς δεν θα ήμουν σε σχέση. Όταν ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου μπορεί να δεις και πράγματα από το παρελθόν που δεν σε αφορούν. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Μια φορά το έκανα και δεν μου άρεσε αυτό που βρήκα, αλλά το περίμενα», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά του ο Λαγούτης δεν απάντησε ξεκάθαρα, καθώς λέγεται πως είναι σε σχέση με συμπρωταγωνίστρια του από το σίριαλ (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες). Μίλησε όμως ανοιχτά για παλιότερες σχέσεις του και για το κομμάτι της απιστίας, το οποίο του έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη για την απιστία

«Όταν είμαι σε σχέση δεν κρύβω τίποτα, αλλιώς δεν θα ήμουν σε σχέση. Όταν ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου μπορεί να δεις και πράγματα από το παρελθόν που δεν σε αφορούν. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Μια φορά το έκανα και δεν μου άρεσε αυτό που βρήκα, αλλά το περίμενα.

Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο παιδί σου. Να ξέρεις ότι αν λοξοδρομήσει, θα ξαναγυρίσει. Ο γονιός είναι ο τελευταίος που καταλαβαίνει ότι τα παιδιά του μεγάλωσαν. Εγώ από τους γιους μου το πήρα χαμπάρι. Προσπαθώ να απολαμβάνω ότι μεγαλώνω. Κρατώ ζωντανό το παιδί μέσα μου. Δεν θέλω να αναλάβω το ρόλο του “κύριου», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μπορεί να είχαμε...» - Τα δύσκολα πρώτα χρόνια του διαζυγίου Αλικάκη & Λαγούτη

«Έπρεπε να το έχω ψυλλιαστεί. Στο break, όταν είχε έρθει εδώ, μου...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τους Λαγούτη και Φεντόρουφ

Share