Οι "Παγιδευμένοι" τους έφεραν κοντά - Σε σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Συνεχώς μαζί φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα σημειωθούν την ερχόμενη εβδομάδα), η οποία έγινε όπως όλα δείχνουν η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά.

Λαγούτης - Φεντόρουφ φουλ ιν λοβ

Την ηθοποιό την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την σειρά και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά. Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα τη σειρά «Παγιδευμένοι» όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Ανάλογη επιτυχία έχει και στα προσωπικά της, μιας και όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Πέτρου Λαγούτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί πρόσφατα πραγματοποίησαν δύο διαφορετικές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας μιας και συμμετείχαν μαζί στην πρόσφατη πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της πρωτεύουσας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους.

«Μετά τη συγκέντρωση αποχώρησαν παρέα και περπατούσαν στον δρόμο πιασμένοι από το χέρι», αποκάλυψε μάλιστα ένα πρόσωπο που τους είδε από κοντά ενώ δύο μέρες αργότερα το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz εντοπίστηκε πάλι μαζί στην οδό Βουκουρεστίου, κάνοντας βόλτα και αγορές.

Μάλιστα, ο 47χρονος ηθοποιός είχε βρεθεί πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο δύσκολο να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις, δεν ενθουσιάζεσαι όπως όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν έχεις άγνοια κινδύνου. Δεν θα ήθελα να κάνω άλλα παιδιά. Έχω την οικογένειά μου, ακόμη και αν έχω χωρίσει με τη Μυρτώ Αλικάκη».