Παγιδευμένοι: «Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Άννα» - Αποθέωθηκε στο Twitter η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για την ερμηνεία της

Χαμός με την σκηνή της ίδιας με τον Άγγελο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: «Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Άννα» - Αποθέωθηκε στο Twitter η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για την ερμηνεία της

Καθηλωτικό ήταν το αποψινό 24/10 επεισόδιο των Παγιδευμένων (δείτε εδώ το spoiler του Μιχάλη Λεβεντογιάννη) καθώς όπως είδαμε η Άννα βρέθηκε ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδελφής της και η αντιπαράθεση αυτή έφερε και τους δύο στα όριά τους. Ο Δημήτρης έτρεξε να τη σώσε, ενώ ο Θοδωρής επέστρεψε στο σπίτι του μέσα στα αίματα.

Ο Σπύρος ήρθε αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του και έπρεπε να διαλέξει αυτή τη φορά, το καθήκον ή τον γιο του. Η Άννα και ο Δημήτρης συνέχισαν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο, ώστε να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος.

Φυσικά, η σκηνή με την Άννα και τον Άγγελο καθήλωσε το κοινό και το twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά, μιας και η στάση της απέναντι στον δολοφόνο της αδερφής της καταχειροκροτήθηκε.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για το υποκριτικό ταλέντο της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Τα tweets για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ των Παγιδευμένων

Το σκηνοθετικό λάθος με την Άννα που πολλοί είδαν και λίγοι παρατήρησαν

Είναι μια σειρά που πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ένα δεύτερο "Έτερος εγώ". Οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1 έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό κι αυτό είναι ολοφάνερο τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης όσο κι από τα σχόλια που γράφονται στο twitter κατά την διάρκεια του κάθε επεισοδίου.

Τα "λάθη", όμως, οι βασικά οι παραλείψεις, όπως σε κάθε παραγωγή, έτσι και σε αυτήν, υπάρχουν. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου λίγο πριν η Άννα αναγνωρίσει το πτώμα της αδερφής της, το κραγιόν της έχει "σβήσει" λίγο από τα χείλη της...

Παγιδευμένοι

Στην αμέσως επόμενη σκηνή μέσα στο νεκροτομείο φαίνεται έντονο και φρέσκο...

Παγιδευμένοι σκηνοθετικό λάθος

Ενώ τέλος, στην πρώτη σκηνή του τρίτου επεισοδίου όπου πια η Άννα έχει συνειδητοποιήσει ότι η Μυρτώ πέθανε και τρέχει να φύγει την βλέπουμε χωρίς ίχνος κραγιόν στα χείλη της...

Παγιδευμένοι κλάμα Άννας

Λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά... Δεν επηρέασε προφανώς πουθενά στην πλοκή της σειράς αλλά... "έκατσε" στο δικό μας μάτι...