Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έδωσε το απόλυτο spoiler για τους Παγιδευμένους - Υπό την απειλή όπλου η...

Μας έδωσε μια γεύση για τα όσα θα συμβούν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έδωσε το απόλυτο spoiler για τους Παγιδευμένους - Υπό την απειλή όπλου η...

Μια από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό είναι αναντίρρητα οι Παγιδευμένοι (δείτε εδώ τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας) με τις εξελίξεις να είναι άκρως καθηλωτικός.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, για τον οποίο το Twitter τρελαίνεται και σε κάθε επεισόδιο οι γυναίκες της σειράς "λιώνουν". Ο ίδιος μάλιστα, αν και δεν το συνηθίζει, δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας 24/10 μια spoiler φωτογραφία με την “Άννα", η οποία φαίνεται ξαπλωμένη στο πάτωμα υπό την απειλή όπλου.

Η φωτογραφία - spoiler για τους Παγιδευμένους που δημοσίευσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Η φωτογραφία - spoiler για τους Παγιδευμένους που δημοσίευσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης 

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι με τον Άγγελο που είναι ο δολοφόνος να προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να ξεφύγει από τις κατηγορίες (δείτε σε ποιον θα ρίξει τις ευθύνες). Τι θα δούμε απόψε 24/10;

Επεισόδιο 16

Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδερφής της και η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να τη σώσει; Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί; Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιό του; Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος. Θα τα καταφέρουν; Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).