Σοκ στους Παγιδευμένους - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσαμε στα επόμενα 16-18/1 επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκ στους Παγιδευμένους - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα επεισόδιο της επόμενης 16-18/01 εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι μιας και ο Άγγελος χαροπαλεύει, ενώ όλοι είναι ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας.

Οι εξελίξεις της επόμενης 16-18/01 εβδομάδας στους Παγιδευμένους

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1

Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Αννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Την ίδια ώρα οι εκβιασμοί του Αγγελου έχουν πανικοβάλλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Ακης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Αγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Αγγελου σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο.

Διαβάστε επίσης: «Ναι!» - Η Ταμίλα Κουλίεβα επιβεβαιώνει αποκλειστικά ένα από τα μεγαλύτερα spoil!

ΤΡΙΤΗ 17/1

Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Αγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης. Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα και θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Χρύσα και ο Νίκος την προλαβαίνουν και την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ η Αννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της. Ο Αλέκος με τη σειρά του, που κινδυνεύει να καταστραφεί, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφθεί τον Αγγελο στη φυλακή: «Ηρθα να κάνουμε μια συμφωνία. Εσύ δεν θα πεις τίποτα κι εγώ θα σε βοηθήσω να αποδράσεις. Τι λες;», του προτείνει, όμως ο Αγγελος ψύχραιμος του λέει: «Κάνε το και βλέπουμε. Μόνο βιάσου». Αργότερα ο Αγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα το οποίο περίμενε με αγωνία. Ενα νομικό βιβλίο.

Οι εξελίξεις της επόμενης 16-18/01 εβδομάδας στους Παγιδευμένους

Διαβάστε επίσης: Παγιδευμένοι: «Βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητηρίου» - Σούπερ αποκλειστικό!

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/1

Η Αννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότα που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Την ίδια ώρα ο Αγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Κι ενώ ο χρόνος που έχει δώσει σε όλους για τις αποκαλύψεις εκπνέει, το σχέδιό του φαίνεται να ναυαγεί. Ο Γεράσιμος πάλι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή. Ψάχνει στο ξενοδοχείο το δωμάτιο της Κλειώς και βρίσκει μια φωτογραφία. Πάει και τη βρίσκει: «Υιοθέτησες ένα παιδί, του έδωσες όνομα, ένα σπίτι, το σπούδασες», της λέει και της δείχνει μια φωτογραφία. «Κοίτα να ηρεμήσεις αλλιώς θα της κάνω κακό», την προειδοποιεί. «Μην τολμήσεις να αγγίξεις την κόρη μου», του απαντάει εκείνη. «Από εσένα εξαρτάται», είναι τα λόγια του.

Η Λίνα πάλι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και η Αννα φέρνει την Κλειώ προ των ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στον Αγγελο κι εκείνη βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τον εαυτό της.
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Σταύρου με τη βοήθεια του Μάρκου, ενώ ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Αγγελος, ο οποίος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός βγαίνει και λέει: «Βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή». Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να τον σκοτώσει μέσα στη φυλακή. Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Αγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Αννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος.