Παγιδευμένοι: «Ναι!» - Η Ταμίλα Κουλίεβα επιβεβαιώνει αποκλειστικά ένα από τα μεγαλύτερα spoil!

«Η Υβόννη είναι..»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όποιος έχει μάτια μπορεί να δει πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Τα χρόνια περνούν, αλλά εκείνη ωριμάζει σαν το καλό κρασί, και διατηρεί την ίδια χαρακτηριστική γλυκύτητα με την οποία μας συστήθηκε πριν από περίπου εικοσιπέντε χρόνια. H Ταμίλα Κουλίεβα φέτος πρωταγωνιστεί στους «Παγιδευμένους» και με αφορμή την πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, στις 16 Ιανουαρίου, μας δίνει τα δικά της spoilers και τους δικούς της προβληματισμούς γύρω από όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας.

Μόλις έχει επιστρέψει από ταξίδι και λάμπει, παρότι έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς στις καθημερινότητας. Το break των «Παγιδευμένων» πίσω από τις κάμερες τελικά κράτησε πολύ λιγότερο απ' όσο πιστεύαμε, αφού μπορεί η σειρά να μην προβαλλόταν λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και των εορτών, αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονταν κανονικά, όπως μου αποκαλύπτει αμέσως μόλις ξεκινάμε την κουβέντα μας.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ταμίλιας Κουλίεβα στο περιοδικό YOU

Παγιδευμένοι: «Ναι!» - Η Ταμίλα Κουλίεβα επιβεβαιώνει αποκλειστικά ένα από τα μεγαλύτερα spoil!

Για περίπου δύο μήνες οι «Παγιδευμένοι» έκαναν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση. Πώς πέρασε αυτό το διάστημα για εσάς;

Δεν το έχω αισθανθεί σαν «διάλειμμα», γιατί τα γυρίσματα συνεχίστηκαν κανονικά. Από το καλοκαίρι, που ουσιαστικά ξεκινήσαμε, βρισκόμαστε σε μία διαρκή συνέχεια και δουλεύουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Υποδύεστε μία γυναίκα «παγιδευμένη» σε έναν γάμο, πείτε μου δύο λόγια για το ρόλο σας...

Όντως η Υβόννη, η ηρωίδα μου, είναι «παγιδευμένη» και νομίζω γι' αυτό έχει πολύ άμεσο αντίκτυπο στη σύγχρονη γυναίκα. Το βλέπουμε και σε συνδυασμό με όλα αυτά που τώρα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια, σχετικά με τον τρόπο που ένας άνθρωπος «παγιδεύεται» σε μία σχέση ή σε έναν γάμο, είτε από φόβο, είτε από αδυναμία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Διαβάστε επίσης: Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος του Δημήτρη!

Σας έστειλαν μηνύματα γυναίκες, που έχουν υποστεί κι εκείνες κακοποίηση;

Φυσικά και έχω συνομιλήσει με γυναίκες που αναγνώρισαν κάποια στοιχεία του εαυτού τους στο ρόλο μου. Και αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που υποδύομαι είναι ευκατάστατη, έχει πρόσωπο στην κοινωνία. Αντικειμενικά θα μπορούσαμε να πούμε πως τα έχει όλα, ωστόσο είναι βαθιά δυστυχισμένη, κάτι που νομίζω ότι ακόμα πιο ενδιαφέροντα αυτόν τον ρόλο.

Θα ανακαλύψει πόσο βαθιά διεφθαρμένος είναι ο σύζυγός της;

Ναι, αλλά αυτός κρύβει κι άλλα. (γέλια) Δεν σταματούν οι ανακαλύψεις. Δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου, άρα δεν μπορώ να κάνω spoiler, αλλά περιμένω να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι λόγοι για τους οποίους αυτός ο άντρας έγινε αυτό που έγινε. Όλοι οι χαρακτήρες στη σειρά έχουν υπόβαθρο, ακόμα και όταν κάνουν ακραίες και καταδικαστέες πράξεις.

Με την «αδερφή» σας στη σειρά θα συμφιλιωθείτε;

Ναι, και πρέπει να πω ότι με την Άννα Καλαϊτζίδου, την εξαιρετική ηθοποιό που την υποδύεται, έχουμε πολύ ωραία χημεία. Μάλιστα φτιάξαμε το background αυτών των δύο χαρακτήρων, μιλήσαμε για το πώς ήταν οι «γονείς» μας, από που καταγόμαστε, και αν όντως έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν το οποίο μας δημιούργησε αυτήν την απόσταση. Πρόσφατα γυρίσαμε και μία σκηνή που ήταν άκρως συγκινητική.

Η σχέση της Υβόννης με τον γιο της πώς θα εξελιχθεί; Θα σταματήσει κάποια στιγμή να τον στηρίζει;

Όχι, και νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά της. Από τη μία στηρίζει τον γιο της, όμως από την άλλη έχει μέσα της πολύ έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης και την αναζητά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ρήξη που γίνεται μέσα της. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος όταν μου τον πρότειναν και για μένα είναι πρόκληση να αποδοθούν σωστά οι λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 11/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ