Ζόζεφιν: Ανανεωμένη μετά τις φήμες για την κρίση στη σχέση της με τον Νίνο - Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Της πάει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ζόζεφιν το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως περνά κρίση στη σχέση της με τον Νίνο, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, μετά το δεύτερο unfollow στον τραγουδιστή, με τους δυο τους να μην έχουν ακολουθήσει ξανά ο ένας τον άλλο στα social media μέχρι και σήμερα.

Κανείς τους δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση μετά το γεγονός αυτό (εκείνος μόνο προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση), αφού γενικότερα αποφεύγουν τις κάμερες και δεν τους αρέσει να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας όσα ακούγονται οι φήμες φουντώνουν ακόμη περισσότερο.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ζόζεφιν μετά τις φήμες περί κρίσης στη σχέση της με τον Νίνο

Εκείνη δείχνει να έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της και το απόγευμα της Τρίτης 30 Απριλίου, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από ένα project που ετοιμάζει, για το οποίο άλλαξε εντελώς look στα μαλλιά της.

Τα άφησε λυτά, κάνοντας ελαφριές μπούκλες και χωρίς να αλλάξει χρώμα, έγινε μία άλλη κόβοντας αφέλειες. Δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για κάποιο είδους tape ή αν είναι μόνιμη αλλαγή, ωστόσο της ταιριάζει πολύ και την ανανεώνουν!

Δείτε επίσης: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για...» - Νέες εξελίξεις στη σχέση της με τον Νίνο