Ζόζεφιν: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για...» - Νέες εξελίξεις στη σχέση της με τον Νίνο

Τι συνέβη μετά τα unfollow στο instagram;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/3 με την τραγουδίστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Νίνο και όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για το ζευγάρι.

Οι δύο τους φαίνεται πως πέρασαν μια κρίση στη σχέση τους κάτι, που επιβεβαιώθηκε από τα unfollow που έκαναν οι δύο καλλιτέχνες μεταξύ τους (δείτε εδώ). Φυσικά κανένας εκ των δύο δεν επιβεβαίωσε καμία κρίση στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αυτή τη φορά μάλιστα η Ζόζεφιν εξακολουθεί να τονίζει πως είναι όλα καλά στην προσωπική της ζωή δεδομένου ότι τα follow μεταξύ Νίνο και Ζόζεφιν στο instagram έχουν επανέλθει.

Οι νέες δηλώσεις της Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή

«Δεν ξέρω τι λες (περί unfollow) αλλά δε θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου ειδικά αυτήν την ημέρα. Δεν ενοχλεί κάτι καθόλου, είναι όλα τέλεια», είχε αρχικά η Ζόζεφιν και για το τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision σχολίασε: «Πολύ ωραίο, πάρα πολύ ωραίο, έγινε χαμός στα trends. Περιμένουμε να το δούμε στη σκηνή. Μου φαίνεται αστείο αυτό με το ''Τα, τα,τα'' αλλά μπορεί να κάνω λάθος».

Τι έλεγε για τα προσωπικά της πριν από λίγο καιρό

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», είχε πει η Ζόζεφιν στο The 2night show την Τετάρτη 14/2.