Λόλα Νταϊφά: «Η Ελένη Μενεγάκη τι θα χάσει αν δεν είναι στην τηλεόραση; Θα της πάμε το φαϊ με το ταπεράκι;»

Το σχόλιο για την αποχώρησή της στο τέλος της σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λόλα Νταϊφά: «Η Ελένη Μενεγάκη τι θα χάσει αν δεν είναι στην τηλεόραση; Θα της πάμε το φαϊ με το ταπεράκι;»

Η Λόλα Νταϊφά, η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων, μίλησε στο «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το MEGA, στο νέο reality Tv Queen, καθώς και στο ενδεχόμενο να διδάξει εκεί.

«Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος στην τηλεόραση. Φαντάζομαι πως η Ελένη Μενεγάκη, επειδή δεν κάνει τίποτα χωρίς να το σκεφτεί και είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, ωφελημένη θα βγει από αυτή την ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λόλα Νταϊφά για τη συνεργασία της παρουσιάστριας με το MEGA.

«Δηλαδή δεν το κάνει από απελπισία. Το κάνει επειδή το σκέφτηκε, το μελέτησε και κάτι άλλο θα γίνει γι’ αυτήν. Δεν έχει πρόβλημα να μείνει ξανά εκτός τηλεόρασης. Δηλαδή τι θα χάσει αν δεν είναι στην τηλεόραση για έναν χρόνο; Κι αν κάτσει και άλλον έναν χρόνο, τι θα κάνει; Θα της πάμε το φαΐ με το ταπεράκι;», συμπλήρωσε η Λόλα Νταϊφά με χιούμορ.

Δείτε επίσης: «Έκλαιγα, ούρλιαζα...» - Η Λόλα Νταϊφά περιγράφει καρέ καρέ την κλοπή της αμύθητης περιουσίας της

Όσον αφορά την αρχή, και την ιδανική (για εκείνη) συνέχεια στην καριέρα της, η Λόλα Νταϊφά σημείωσε: «Θα μου άρεσε να έκανε ένα τηλεπαιχνίδι. Στην αρχή κανείς δεν είχε προβλέψει το μέγεθος της καριέρας της. Ήξερες ότι είναι μια ωραία κοπέλα, είχε ένα μεγάλο προϊόν ότι άκουγε και στην πορεία φάνηκε το πόσο έξυπνη είναι, πόσο καλός ατζέντης ήταν για τον εαυτό της».

Η Λόλα Νταϊφά για το Tv Queen

«Πιστεύω ότι το Tv Queen είναι ένα ριάλιτι και αν βγει καμία… μακάρι να βγει, αλλά μέσα σε δυο μήνες να έχει όλα τα προσόντα και όλα τα ταλέντα; Δεν το ξέρω. Πολύ φοβάμαι ότι θα αναστατώσει μερικές κοπέλες οι οποίες έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους και ξαφνικά νομίζουν ότι τους ήρθε το πρώτο λαχείο. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα να διδάξω. Θα το κοιτούσα πρώτα, να δω τις προϋποθέσεις», κατέληξε στις δηλώσεις της η Λόλα Νταϊφά στην κάμερα του ΣΚΑΪ.