Eurovision 2024: Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Σάττι - «Μου κάνει και λίγο για Ρουσλάνα στο στυλ, δεν έχει αξιολογηθεί 100%»

Πώς σχολιάζει την εμφάνισή της στην πρώτη πρόβα του διαγωνισμού;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Σάττι - «Μου κάνει και λίγο για Ρουσλάνα στο στυλ, δεν έχει αξιολογηθεί 100%»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην πρώτη πρόβα της Eurovision και έκρινε το ρούχο της ως «πολύ στρινγκ».

«Η εμφάνιση έχει πολύ στρινγκ, πάρα πολύ στρινγκ, την βρίσκω πολύ μοντέρνα εμφάνιση για ένα κλαμπ, στην αρχή, πριν βγει το μεγάλο όνομα. Από την άλλη μεριά, όμως, η Σάττι είναι μία κοπέλα που έχει δώσει ένα στίγμα νεότητος, δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι διαφορετικό. Τα αγόρια που φορούσαν έτσι ένα t-shirt το βρήκα ανέμπνευστο, με ένα παντελόνι και δύο πράγματα πάλι σαν στρινγκ γύρω-γύρω. Με αυτήν την έννοια κατεβάζουν και την εικόνα της Μαρίνας», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Τα ρούχα που θα φορέσει στην Eurovision - Βίντεο από την πρώτη πρόβα της στη σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία

Πώς φαντάζεται ο Λάκης Γαβαλάς τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision

Όσον αφορά τη δική του ιδανική ενδυμασία, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε πως θα ήθελε ένα πιο έντονο αξεσουάρ στο κεφάλι για την εκπρόσωπό μας στη Eurovision. «Είναι ένα φρέσκο κορίτσι η Μαρίνα και πιστεύω ότι θα αισθάνεται άνετα σ’ αυτό το ρούχο αλλά εγώ θα έβλεπα ένα ρούχο στην αρχή που θα ήταν κάτι άλλο, ώστε να μείνει μετά σε αυτή την εμφάνιση. Για παράδειγμα ένα αξεσουάρ στο κεφάλι, σαν καλάθι που μαζεύουμε τις ελιές, αφού είναι τόσο ελληνικό το στυλ της σαν το Μοναστηράκι και την παλιά Αθήνα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Κλείνοντας σχολίασε τη χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, που μας έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές στη Eurovision: «Μετά την Φουρέιρα, το να κουνάς πολύ το κεφάλι και να κάνεις κινήσεις δεν μου αρέσει. Τον Φωκά δεν μπορώ να τον αμφισβητήσω, τον θαυμάζω, αλλά μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να έχει άλλη έμπνευση. Θα βγάλει μαντήλια, θα βγάλει τα σχοινιά που έβγαλε στην Παπαρίζου, τι να κάνει για την Eurovision; Είναι ένα στιγμιαίο πράγμα. Πόσες Eurovision είδαμε και πόσοι έμειναν. Η Μαρίνα μου κάνει και λίγο Ρουσλάνα σαν στυλάκι, που ήταν φοβερή. Θεωρώ όμως ότι 100% δεν έχει αξιολογηθεί σαν παρουσία αυτό το κορίτσι».