Survivor spoiler: Τους έπιασε η παραγωγή να κλέβουν στο δάσος - «Φεύγω από το παιχνίδι»

Απίστευτο παρασκήνιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Τους έπιασε η παραγωγή να κλέβουν στο δάσος - «Φεύγω από το παιχνίδι»

Ένα απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε στο φετινό Survivor - και ποτέ δεν είδαμε στις κάμερες φυσικά - περιέγραψε ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, λίγες ημέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Πρωταγωνιστές, αυτός, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιάννης Περπατάρης. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας, αναφέρθηκε στην είδηση που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό πως εκείνος μετά από διαπληκτισμό του με την παραγωγή βρισκόταν εκτός παιχνιδιού. Για 3 περίπου ημέρες δεν είχαμε δει τότε τον Τζέιμς Καφετζή στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και όλοι νομίζαμε πως όντως αποχώρησε αλλά τελικά, μετά από κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής, κάπου τα βρήκαν στη μέση και επέστρεψε πίσω στην καλύβα. Τι είχε συμβεί τότε, λοιπόν;

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γυρνάει Ελλάδα; Τελευταία εξέλιξη!

Survivor: Τον έπιασαν να κλέβει με συμπαίκτες του

Δείτε επίσης: Survivor: Τον λες και πλούσιο - Πόσα λεφτά πήρε από το φετινό παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής

«Κάποιες φορές μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω όταν πεινούσα. Ένας σεκιουριτάς που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε. Το έδειξα στην παραγωγή και τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό. Έψαξα στα σκουπίδια, βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα και η Ασημίνα έτρεξε στην παραγωγή για να μας δώσει. Και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε θα φάτε πρόστιμο ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο εβδομαδιάτικο παίρνει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα δεν το δέχομαι φεύγω από το παιχνίδι. Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξαναγύρισα».