Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά» - Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στα κλάματά της

Τι συνέβη πίσω από τις κλειστές κάμερες μετά τη συνέντευξη "κόλαφο" του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, κατά την οποία κατακεραύνωσε την πρώην συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου (δείτε την ολόκληρη εδώ), έφτασε την σχέση τους στα άκρα, με την παρουσιάστρια να αντιδρά περίεργα ακόμη κι όταν ακούγεται το όνομά του στον αέρα (δείτε εδώ).

Παραπάνω αποκαλύψεις για την αντίδρασή της πίσω από τις κάμερες όταν άκουσε τα λόγια του, αλλά και την δική του όταν άκουσε την απάντησή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπως και των συνεργατών της (δείτε εδώ όσα είπαν), έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού την Τρίτη 30 Απριλίου.

Τα κλάματα της Καινούργιου για τον Μικρούτσικο και η αντίδρασή του

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο δημοσιογράφος, συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Η Κατερίνα δεν είπε ψέματα ότι το Σάββατο στεναχωρήθηκε τόσο πολύ, έκλαιγε. Την πήρα τηλέφωνο για άλλο πράγμα και την άκουσα να κλαίει και δεν μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά. Είχε πάθει σοκ από αυτό που μόλις είχε δει. Εκείνη τη μέρα δε βγήκε από το σπίτι της όλη μέρα. Την επηρέασε πάρα πολύ ψυχολογικά όλο αυτό που έγινε.

Θεωρώ ότι αυτή η σχέση θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και καιρό, από το τέλος της περασμένης σεζόν ίσως αυτοί οι δύο άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν αποχαιρετιστεί. Έχουν γίνει κάποια μικρά λάθη θεωρώ και από τις δυο πλευρές. Στην αρχή υπήρχε αυτή η χημεία, απλά η δομή της εκπομπής είναι πάρα πολύ γρήγορη, ο Ανδρέας έχει ένα σχόλιο που θέλει χρόνο και θέλει να αναλύσει τη σκέψη του, δε φοράει ακουστικό, η αρχισυνταξία θέλει να προχωρήσει τη ροή και βάζουν την Κατερίνα στον άβολο ρόλο και μετά ο Ανδρέας θεωρεί ότι δεν τον σέβονται. Η Κατερίνα όμως του το έχει εξηγήσει αυτό παρασκηνιακά, ότι δεν φταίει εκείνη, της το λένε από το ακουστικό».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε πως επικοινώνησε και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, για τον οποίο επισήμανε: «Να σας πω και κάτι άλλο που συνέβη χθες. Ο Ανδρέας πιο πολύ ενοχλήθηκε με τα χθεσινά σχόλια των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου, παρά με αυτά που είπε η ίδια η Κατερίνα. Μου το είπε, μπορώ να το μεταφέρω».