Κατερίνα Καινούργιου: Κόλαφος κατά του Μικρούτσικου - «Σήμερα επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην έρθει για την ψυχική μου υγεία»

«Το να βγαίνει σε άλλα κανάλια και να με αποδομεί δεν ξέρω..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Κόλαφος κατά του Μικρούτσικου - «Σήμερα επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην έρθει για την ψυχική μου υγεία»

Άσχημα ψυχολογικά ήταν το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου μετά την συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου όπου την έκραξε για την συνεργασία του και τον χαρακτήρα της. Σήμερα 28/4, μέσα από το Super Κατερίνα, εξομολογήθηκε πως όλο το Σαββατοκύριακο δεν βγήκε από το σπίτι της, ενώ έβαλε τα κλάματα όταν είδε τι είχε πει.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσοκο

«Με πήραν οι γονείς μου και με ρώτησαν γιατί συνέχεια σου επιτίθεται γιατί το κάνει αυτί. Δεν πίστευα ότι ο Ανδρέας θα μιλούσε έτσι για εμένα από εδώ και εκεί. Του επιτρέπω να με διορθώνει και πόσο χαίρομαι είναι μαζί μας. Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί. Ειλικρινά σας μιλάω δεν του έχω πει ποτέ να μην προσβάλλει κάποιον. Σεβόμαστε που έχει εμπειρία που είναι πιο μεγάλος και από τον πατέρα μου.

Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου γιατί τους προσβάλλει. Με έχουν πάρει μέχρι και κυρίες της τηλεόρασης και μου λένε πως τον αφήνεις να σου μιλάει έτσι. Ακόμα και όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει τοξικότητα επειδή ήταν ο Ανδρέας πάντα έσκυβα το κεφάλι. Το να βγαίνει σε άλλα κανάλια και να με αποδομεί δεν ξέρω.. Πείτε μου αν κάνω λάθος», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου αφού πρώτα πρόβαλλαν βίντεο της συνέντευξης του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Σε έχω δει να κλαις για εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί και σε έφεραν σε δύσκολη θέση», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Σε αυτή την εκπομπή έχουν πατήσει την έννοια του αυτοσεβασμού μας. Δεν θα το κρύψω, εγώ έχω επιλέξει να μην έχω επαφή», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Ενώ, στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου είπε για την απουσία του σήμερα από το Super Κατερίνα: «Τις εμφανίσεις επέλεξαν να μειώσουν ο Θέμης και ο Νίκος λόγω του νέου προγράμματος. Και σήμερα επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην έρθει για την ψυχική μου υγεία. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε».