Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν ακούστηκε στον αέρα το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Διέκοψε τον καλεσμένο της και απάντησε ανοιχτά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν ακούστηκε στον αέρα το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν σήμερα (Μ. Τρίτη 30/4) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, όπου μίλησαν για τον ερχομό της κόρης τους μέσα στους επόμενους μήνες. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νονούς, έξω από το χώρο της showbiz, και όταν αποκάλυψε τους λόγους έφερε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου καθώς αναφέρθηκε και το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Νονοί θα είναι ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αργυρώ Ροτσίδου, οικογενειακοί φίλοι μας χρόνια. Πολλοί άνθρωποι από τη showbiz μας είπαν να μας βαφτίσουν, αλλά φοβήθηκα, γιατί έχω μάθει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να είμαστε σήμερα μία ωραία παρέα και αύριο να αλλάξει κάτι -τι τα λέω τώρα σε αυτή την εκπομπή, τα ξέρετε», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αρχικά, πετώντας το πρώτο υπονοούμενο στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Η αποκάλυψη για την ρήξη ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Καινούργιου: «Του έχει σταθεί και οικονομικά»

Η αναφορά του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Ανδρέα Μικρούτσικο που έφερε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Στη συνέχεια, βέβαια, το δήλωσε ξεκάθαρα. «Τώρα δεν μπορώ να μην το πω, συγγνώμη που θα το κάνω αυτό Κατερίνα, αλλά εγώ αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα με αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες με τον Ανδρέα. Συγγνώμη που το κάνω αυτό στην εκπομπή σου, στεναχωρέθηκα επειδή το βίωσα και εγώ από τον ίδιο στην εκπομπή σας. Το βίωσα και ήμασταν live. Αισθάνομαι πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μη σκέφτεται πως τον αγκαλιάζει μια ομάδα και μια παρουσιάστρια», τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την παρουσιάστρια ωστόσο να τον διακόπτει.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε γενικά ψύχραιμα στην αναφορά του ονόματος του πρώην συνεργάτη, αλλά τόνισε ότι δεν θα ήθελε να ακούγονται άσχημα πράγματα για εκείνον, εφόσον δεν ήταν παρών: «Δεν είναι εδώ ο Ανδρέας και δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό. Μην το κάνουμε αυτό τώρα Μαυρίκιε, γιατί έρχομαι και εγώ σε δύσκολη θέση. Το κλείνουμε εδώ, τον αγαπάμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».