Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μαυρικίου: «Σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο! Έχεις ευθύνη» - «Δεν θα ξαναβγώ στην εκπομπή»

Έκλεισε την επικοινωνία τους ο Μαυρίκιος! Οργισμένη η Καινούργιου, όλοι "έπεσαν" να κράξουν τον Ανδρέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μαυρικίου: «Σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο! Έχεις ευθύνη» - «Δεν θα ξαναβγώ στην εκπομπή»

Ένα άσχημο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 8/3 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στο πλατό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και μίλησε για τον "πόλεμο" που δέχεται από την Super Κική. Η instagrammer τον "απειλεί" πως θα βγάλει στην φόρα το παρελθόν του λέγοντας πως το παιδί που περιμένει η Ιλάειρα Ζήση δεν είναι δικό του.

«Θα κατεβάσει αυτό το αδιανόητο υλικό που κυκλοφορεί στο ίντερνετ γιατί μόνο έτσι θα λήξει όλο αυτό. Θλίβομαι με την κατάντια, εδώ και μία εβδομάδα κρατάω τη δικηγόρο μου, γιατί νιώθω πάρα πολύ περίεργα να μην καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα. Δεν μπορώ να το ανεχτώ να υπάρχει αυτό το πράγμα δημόσια. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι λέω ψέματα. Το μήνυμα λέει θα μάθει όλη η Ελλάδα για το παρελθόν σου», είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος έχει πλέον απαυδήσει, καθώς η Super Κική συνεχίζει τα βίντεο πετώντας υπονοούμενα.

Γιατί τσακώθηκαν Ανδρέας Μικρούτσικος με Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Super Κατερίνα;

Τα πράγματα όμως πήραν μια... αμήχανη τροπή, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Γενικότερα πήρες το οτιδήποτε και το τραβούσες από τα μαλλιά για να το κάνεις τηλεοπτικό συμβάν. Σ΄αυτό βρήκες πρόσφορο έδαφος τις διάφορες εκπομπές. Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο. Έχεις αυτή την ευθύνη... Σαν δράση θα φέρει αντίδραση, η αντίδραση θα γίνει τόσο υπερβολική που θα φτάσει να σε θίγει όχι ως απάντηση αλλά θα διολισθήσει από υβρεολόγιο μέχρι ύβρεις» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Τα λόγια του όμως αυτά δεν φούντωσαν μόνο τον ίδιο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου αλλά και όλο το πάνελ της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει πως τον πρόσβαλε και πως αν ήταν στη θέση του δεν θα έβγαινε πάλι στην εκπομπή τους.

Ο Μαυρίκιος από την πλευρά του πήρε με κακό μάτι τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου, με τον δεύτερο να λέει πως δεν κατάλαβε πως το είπε. Τότε ο τραγουδιστής απάντησε πως «Όλοι είμαστε χαζοί και εσύ είσαι ο έξυπνος», ενώ ζήτησε να κλείσουν την σύνδεση τους.

«Από σεβασμό στον Ανδρέα Μικρούτσικο περιμένω να βάλει μία τελεία γιατί θεωρώ αδιανόητο αυτό που ακούω τώρα. Εγώ εξέφρασα τη χαρά μου και την ανυπομονησία μου ότι θα γίνω πατέρας και εσύ δίνεις ελαφρυντικό σε αυτό το κορίτσι; Εσύ μου λες ότι την επόμενη που θα με πάρουν από την εκπομπή και μου πούνε να ασχοληθούμε να το κλείσω. Αισθάνομαι ότι με δίκασε σήμερα στην εκπομπή σας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ανδρέα αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτό που έκανες σήμερα», είπε και τελικά έκλεισε το τηλέφωνο.

Μέχρι και η Εύη Δρούτσα που ήταν στο πλατό (δείτε τι είπε για την Euorivison), είπε στον Ανδρέα Μικρούτσικο πως τα λόγια του ήταν προσβλητικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντρέας Μικρούτσικος: Τι σημαίνει η “άδεια” καρέκλα στην “Super Κατερίνα” - Η νέα συμφωνία με το Νίκο Κοκλώνη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απόφαση πάρθηκε από κοινού - Αποχωρεί από την Super Κατερίνα;

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άφησέ με!!» - Έγινε έξαλλος στον αέρα της Super Κατερίνα και έβαλε τις φωνές στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θα αποχωρήσω! Αυτό είναι θράσος», «Μη με φέρετε σε δύσκολη θέση» - Τρομερά αμήχανος ο Πάτρας με το ξέσπασμα κατά του Πουλόπουλου

Αντρέας Μικρούτσικος για Νίκο Οικονομόπουλο: «Φέρει βαρέως τον χωρισμό των γονιών του»

Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση: «Θα τρελαθώ» - Το βίντεο από τον υπέρηχο του μωρού και το κοντινό στο πρόσωπο της κορούλας τους

Super Κική: «Θα το μάθει και ο κόσμος!» - Στη φόρα το ''απειλητικό'' μήνυμα που έστειλε στο Μαυρίκιο Μαυρικίου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κινείται νομικά κατά της Super Κικής - Σάλος με το βίντεο που αναφέρεται στη σεξουαλικότητά του