Ξέσπασε ο Μαυρικίου κατά της Super Κικής μετά το βίντεο για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας - «Δεν χωράνε ειρωνείες με..»

Το βίντεο απάντηση μετά την ανάρτηση στο Tik Tok

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Μαυρικίου κατά της Super Κικής μετά το βίντεο για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας - «Δεν χωράνε ειρωνείες με..»

Πριν από μερικές ώρες η Super Κική στο προφίλ της στο Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο αντίδραση στην ανάρτηση που έχει κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση από την στιγμή του party για το gender reveal του μωρού που περιμένουν (δείτε το εδώ). Πολλοί λοιπόν σχολίασαν πως ήταν ειρωνικό απέναντι στο ζευγάρι.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της είναι πολλά ωστόσο οι απόψεις διίστανται. Άλλοι γέλασαν με την αντίδραση της συνεχίζοντας το χιούμορ, ενώ άλλοι ανέφεραν πως είναι κρίμα να γίνονται τέτοια βίντεο που στεναχωρούν τους ανθρώπους και πως είναι ντροπή.

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Super Κική

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λοιπόν που ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο βίντεο που έχει συγκεντρώσει 262 χιλιάδες προβολές, θέλησε να απαντήσει στην Super Κική με ήρεμο τρόπο, δείχνοντας πόσο στεναχωρημένος είναι για την συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά από την στιγμή που ο κόσμος γνωρίζει πως με την Ιλάειρα Ζήση έχουν χάσει ένα μωράκι.

«Θα ήθελα να πω στην Super Κική με την οποία δεν γνωριζόμαστε, επειδή μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο Tik Tok που ανέβασε, ειρωνεύοντας ένα ζευγάρι το οποίο πριν από μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, ότι θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα - μάλλον το ξέχασε - και να της ευχηθώ ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με την χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να είσαι καλά σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ και η Ιλάειρα», λέει στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Ιλάειρα για την αποβολή της

Το πρωί του Σαββάτου 29/42023 στο Open Weekend, το ζευγάρι μίλησε για την τραγική στιγμή που βίωσε.

«Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες.. από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν αυτό που μου έλεγαν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι εκεί στον ουρανό και μας προσέχει και ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο», είπε η Ιλάειρα Ζήση βουρκωμένη

Και ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτή την πρώτη στιγμή που μαθαίνεις μία τόσο βαριά και δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω και ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς.

Θυμάμαι που άρχισε και έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος, που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε και τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».