Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Το gender reveal party

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς σε λίγους μήνες θα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες (δείτε εδώ την ανάρτηση από το νοσοκομείο) και να γιορτάσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή του.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Το βράδυ του Σαββάτου 17/2 το ζευγάρι ανακοίνωσε το φύλο του μωρού, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι δύο τους οργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό "gender reveal party" μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση έμαθαν ότι περιμένουν κοριτσάκι την στιγμή που ο ουρανός γέμισε με ροζ καπνό και κομφετί. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή του.

Αυτό θα είναι το όνομά του

Το πρωί της Πέμπτης 4/1, ο παραγωγός, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή Το Πρωινό περιγράφοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα του.

«Η Ιλάειρα είναι στον τρίτο μήνα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Ούτε εκείνη το έχει συνειδητοποιήσει "Μα τώρα εγώ θα γίνω μαμά;" Είναι λίγο δύσκολη η εγκυμοσύνη είναι στο κρεβάτι εδώ και ένα μήνα. Η απώλεια που είχαμε πριν 8 μήνες, μας γονάτισε», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν μια γλυκειά έκπληξη. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης τρελάθηκα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του

«Έχουμε κάνει κάποιες πρωτες κουβεντες, πιθανότατα αν είναι αγόρι θα έχει το όνομα του μπαμπά μου, Γιώργος. Αν είναι κορίτσι θα πάει δικαιωματικά στην μαμά της Ιλάειρας την οποία λένε Ιωάννα αλλά θέλουμε να προσθέσουμε και την λέξη "μελωδία" μας αρέσει.» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: