Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο νοσοκομείο η Ιλάειρα Ζήση - Η ανάρτησή της από την κλινική

Τι συμβαίνει με την εγκυμονούσα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μία ανάρτηση από το νοσοκομείο έκανε η Ιλάειρα Ζήση στα social media, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγό της Μαυρίκιο Μαυρικίου.Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο λίγο καιρό είχαν, οι ίδιοι ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς (δείτε εδώ).

Ωστόσο υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθώς η Ιλάειρα Ζήση έχει στο ιστορικό της μία αποβολή και γι' αυτό περνά τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Σε δηλώσεις του σύζυγός της, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Είναι τώρα πρώτες εβδομάδες, πρώτοι μήνες. Βασανίζεται και δεν μπορώ να την βοηθήσω τώρα», είπε αρχικά ο ίδιος, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτά αν έχει κάποιο πρόβλημα και αν έπαθε κάποια αποκόλληση. Τότε εκείνος απάντησε: «Είναι στο κρεβάτι, πρέπει να περάσουν οι πρώτες εβδομάδες, είμαστε στο τελείωμα της κρίσιμης περιόδου και ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας...» (δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις).

Η ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση από το νοσοκομείο

Η Ιλάειρα Ζήση, το πρωί της Πέμπτης 18/1, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από κλινική της Λεμεσού, στην οποία νοσηλεύεται. Όπως βλέπουμε έχει ορό στο χέρι της, ενώ παρακολουθεί στην τηλεόραση τον Μαυρίκιο Μαυρικιού. Το Story έκανε repost και ο ίδιος.

Δείτε εδώ:

Αυτό θα είναι το όνομα του μωρού

«Η Ιλάειρα είναι στον τρίτο μήνα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Ούτε εκείνη το έχει συνειδητοποιήσει "Μα τώρα εγώ θα γίνω μαμά;" Είναι λίγο δύσκολη η εγκυμοσύνη είναι στο κρεβάτι εδώ και ένα μήνα. Η απώλεια που είχαμε πριν 8 μήνες, μας γονάτισε», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν μια γλυκειά έκπληξη. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης τρελάθηκα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του

«Έχουμε κάνει κάποιες πρωτες κουβεντες, πιθανότατα αν είναι αγόρι θα έχει το όνομα του μπαμπά μου, Γιώργος. Αν είναι κορίτσι θα πάει δικαιωματικά στην μαμά της Ιλάειρας την οποία λένε Ιωάννα αλλά θέλουμε να προσθέσουμε και την λέξη "μελωδία" μας αρέσει.» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: