Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι στο κρεβάτι, πρέπει να...» - Αγωνία για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι στο κρεβάτι, πρέπει να...» - Αγωνία για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, κατά την οποία μιλούσε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιλάειρας Ζήση (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα). Εξήγησε πως και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένοι για το γεγονός πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.

Ακριβώς επειδή διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης και έχει και το ιστορικό μίας αποβολής, πρέπει να προσέχει περισσότερο και γι' αυτό περνά τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με τον σύζυγό της να βρίσκεται δίπλα της για να της παρέχει όσα χρειάζεται.

Το πρόβλημα της Ιλάειρας Ζήση στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

«Είναι τώρα πρώτες εβδομάδες, πρώτοι μήνες. Βασανίζεται και δεν μπορώ να την βοηθήσω τώρα», είπε αρχικά ο ίδιος, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτά αν έχει κάποιο πρόβλημα και αν έπαθε κάποια αποκόλληση. Τότε εκείνος απάντησε: «Είναι στο κρεβάτι, πρέπει να περάσουν οι πρώτες εβδομάδες, είμαστε στο τελείωμα της κρίσιμης περιόδου και ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας».

Έπειτα πρόσθεσε: «Την παρακαλάω να φάει, αλλά δεν θέλει χάνει κιλά αντί να παίρνει», με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως είναι λογικό, λόγω της αναγούλας και των εμετών που μπορεί να κάνει.

Δείτε επίσης: «Δεν κοιμάμαι από το άγχος...» - Οι νέες αποκαλύψεις του για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Έπειτα η συζήτηση πήγε στην πρόταση που δέχθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το Survivor 2024. «Δεν κάνει να πω κάτι εγώ γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή υπήρχε πρόταση να πάω αλλά δεν γινόταν...», δήλωσε σε πρώτο επίπεδο, όμως, από τους δημοσιογράφους της εκπομπής και το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, προδόθηκε πως θα πάει τελικά, αλλά στα μέσα του παιχνιδιού με τις νέες προσθήκες.

«Έτσι κι αλλιώς δύο εβδομάδες θα κάτσει, δεν θα κάτσει και παραπάνω», είπε η Ιλάειρα Ζήση, όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε πως αισθάνεται γι' αυτό.

Η Κατερίνα Καινούργιου, βέβαια, διαφωνεί κάθετα με την απόφασή του: «Η χρονική στιγμή είναι λάθος, περιμένεις το παιδάκι σου...», τόνισε, εξηγώντας πως παρόλο που το ποσό που θα πάρει είναι 2ψηφιο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν θα έπρεπε να αφήσει μόνη της την καλή του. Ο ίδιος, τότε, επισήμανε πως δεν το κάνει για τα λεφτά.