Μαυρίκιος Μαυρικίου: « Δεν κοιμάμαι από το άγχος...» - Οι νέες αποκαλύψεις του για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

«Τρελάθηκα!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: « Δεν κοιμάμαι από το άγχος...» - Οι νέες αποκαλύψεις του για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Το πρώτο τους παιδί θα φέρουν στον κόσμο η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Το ευχαριστο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την κυπριακή εκπομπή στην οποία συμμετέχει "Έλα να δεις" την Πέμπτη 21/12, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιτσα η μέλλουσα μητέρα την Δευτέρα 1/1 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία δίπλα στον σύζυγό της, για να ευχηθεί για το νέο έτος και όπως φαίνεται η κοιλίτσα της έχει αρχίσει ήδη να φουσκώνει (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρα

Το πρωί της Τετάρτης 3/1, ο γνωστός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star για το σημαντικό αυτό γεγονός στη ζωή του και τα συναισθήματα του από τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

«Το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά. Όλα πάνε τέλεια, δόξα τω Θεό. Κάναμε υπέρηχο και είδα το μωρό να χοροπηδάει. Τρελάθηκα! Πραγματικά σας μιλάω, δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Αυτή τη φορά είναι πιο έντονα. Όταν κάποιος έχει αυτή τη δραματική εμπειρία να χάσει ένα παιδάκι, κάθε μέρα δεν κοιμάμαι από το άγχος. Κάθε φορά που πας στον γιατρό, φοβάσαι μη γίνει κάτι. Όλα καλά όμως...» ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τους συνεργάτες της το πρωί της Παρασκευής 22/12 έστειλαν τις ευχές τους στο αγαπημένο ζευγάρι.

«Έρχεται ο διάδοχος ή διάδοχος; Ανακοίνωσε χθες στην εκπομπή του στην Κύπρο ότι περιμένουν το πρώτο τους μωράκι με την Ιλάειρα. Είναι πολύ νωρίς όπως είπε, εμείς στέλνουμε ευχές και θετική ενέργεια γιατί μια εγκυμοσύνη στην αρχή έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Μόνο καλά να σου πάνε γλυκέ μου Μαυρίκιε και Ιλάειρα. Το φύλο δεν το είπε είναι νωρίς»