Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα - Με πούλιες και πούπουλα δίπλα στον Μαυρικίου

«Ευχαριστώ το 2023 για όλα όσα μας χάρισε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιλάειρα Ζήση περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, από το στόμα του μέλλοντα πατέρα στον αέρα της κυπριακής εκπομπής που συμμετέχει (δείτε εδώ τα λόγια του), όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κάποια δημοσίευση για το νέο αυτό.

Η μέλλουσα μητέρα, λοιπόν, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία δίπλα στον σύζυγό της, ντυμένη με μπλε πούλιες και πούπουλα πάνω στο φόρεμά της, ώστε να ευχηθεί για την καινούρια χρονιά, και παρόλο που, όπως έχει εξομολογηθεί ο καλλιτέχνης, είναι πολύ νωρίς ακόμα, φαίνεται πως η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει ήδη.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Καλή χρόνια , ευλογημένη γεμάτη υγεία

Ο θεός να σας ευλογεί πάντα.

Ευχαριστώ το 2023 για όλα όσα μας χάρισε...», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης η ίδια.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Μαυρίκιου ΠΜυρικίου για την εγκυμοσύνη στο youweekly.gr

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, που μοιράστηκε μαζί μας τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους, καθώς και την συγκίνηση που βιώνει μετά τα ευχάριστα νέα. «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Θα τα περάσουμε οικογενειακά, στο σπίτι, με ηρεμία και γαλήνη. Έχει έρθει και η πεθερά μου από την Ελλάδα για να είναι μαζί μας, με τους γονείς μου και με τα αδέρφια μου», λέει χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και συμπληρώνει: «Πρώτα ο Θεός, να πάνε όλα καλά, και θα μπορούμε να το ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο».

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση σε παλαιότερη έξοδο

Στο πίσω μέρος του μυαλού τους βρίσκονται οι δύσκολες στιγμές που έζησαν μόλις πριν από λίγο καιρό, όπως παραδέχεται στη συνέχεια, ωστόσο προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι και συγκρατημένα αισιόδοξοι για αυτή την εγκυμοσύνη. Μετρούν αντίστροφα μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο τρίμηνο, όταν θα μπορούν να μοιραστούν περισσότερα ευχάριστα νέα.

«Προς το παρόν υπάρχει μία αγωνία, επειδή είχαμε και μία δυσάρεστη εμπειρία. Όταν γίνεται ένα τόσο μεγάλο κακό, αισθάνεσαι ότι είναι το τέλος του κόσμου και ότι θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναχαμογελάσεις. Τελικά όμως μέσα σε λίγους μήνες ο Θεός μάς έστειλε αυτή τη μεγάλη ευτυχία και πλέον τα ζούμε όλα σε πολύ έντονο βαθμό», συνεχίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις δηλώσεις του για να καταλήξει: «Περιμένουμε με αγωνία να συμπληρωθούν οι κρίσιμες πρώτες εβδομάδες, και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάνε όλα καλά, με ηρεμία. Βρισκόμαστε στα χέρια μίας πολύ καλής γιατρού, της Μαρίας Αγαθοκλέους στην Κύπρο και εννοείται πως είναι τεράστια η χαρά μας. Είμαστε ευτυχισμένοι».