Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πατέρας για πρώτη φορά - Έγκυος η Ιλάειρα Ζήση

Επιβεβαίωσε τα ευχάριστα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Μήνες μετά την αποβολή της δεύτερης, η οποία την κατέβαλε ψυχολογικά και αποτέλεσε μία σημαντική δοκιμασία για το ζευγάρι, που τους έδεσε ακόμη περισσότερο (δείτε εδώ την εξομολόγησή τους), ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε τα ευχάριστα μέσα από την κυπριακή εκπομπή στην οποία συμμετέχει "Έλα να δεις" την Πέμπτη 21/12.

Εξήγησε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, βέβαια, για να μιλάει γι' αυτό, παρόλα αυτά έχει πάρει τεράστια χαρά μαζί με την σύζυγό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους και ανυπομονούν να έρθει η στιγμή που θα γνωρίσουν το μωρό τους.

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το μωρό που περιμένει η Ιλάειρα Ζήση

«Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Η χαρά είναι διάχυτη, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ… Την ευχαριστώ που με αντέχει. Ζει κάτι μεγαλειώδης μόνη της τώρα, γιατί εγώ τρέχω από εδώ και από εκεί. Με βλέπει κιόλας τώρα γιατί μου έστειλε και μήνυμα. Μας έχει δώσει πολύ χαρά η είδηση αυτή. Είναι αλήθεια, αλλά είναι νωρίς ακόμα, ούτε εμείς δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ιλάειρα Ζήση Μαύρικιος Μαυρικίου εγκυμοσύνη

Πριν από λίγο καιρό είχαν πάει για προσκύνημα για να τα καταφέρουν

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από την Σίφνο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes στις 17/8, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα. Αφού λοιπόν, μίλησε για εκπομπή που συμμετέχει και το ρόλο που έχει, όπως επίσης και για τη σχολή που ανοίγει με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, εξομολογήθηκε πως συνδύασαν το ταξίδι του με έναν ιερό σκοπό.

Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν στη Σίφνο τον Δεκαπενταύγουστο για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την ατυχή εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.

«Η Σιφνος βοήθησε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Ήρθαμε σε μια περίοδο να προσκυνήσουμε της Παναγίας εδώ στις εκκλησίες τις φοβερές του νησιού και να προσευχηθούμε για ένα παιδάκι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να φύγουμε τρεις», ανέφερε.