«Μακάρι στη ζωή μας να...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση μετά την αποβολή

Έτσι ευχήθηκαν "Καλή Ανάσταση"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/mavrikios_mavrikiou
Instagram/mavrikios_mavrikiou

Πριν μερικές ημέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση προκάλεσαν συγκίνηση με την αποκάλυψη τους πως έχασαν το μωράκι που περίμεναν. Το ζευγάρι έλειπε πολύ καιρό από τα social media καθώς η Ιλάειρα ήταν έγκυος, ωστόσο, όπως ανακοίνωσαν με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο (δείτε το εδώ), δυστυχώς απέβαλε στις πρώτες εβδομάδας κύησης.

Με αφορμή λοιπόν την Ανάσταση, έκαναν από κοινού μια νέα ανάρτηση για να ευχηθούν στους διαδικτυακούς τους φίλους "Καλή Ανάσταση". Τα λόγια τους συγκινούν...

Η ανάρτηση Μαυρίκιου - Ζήση

«Μακάρι στη ζωή μας να μη συναντούσαμε κανένα Γολγοθά, αλλά αφού είναι αναπόφευκτο, εύχομαι κάθε Γολγοθάς να συνοδεύεται και από μία Ανάσταση και το φως της να χαρίζει υγεία, αγάπη, δύναμη και ελπίδα! Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Τα συγκλονιστικά τους λόγια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν

«Το κάναμε δημόσια γιατί θέλαμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες και τους άντρες, να μη νιώθουν μόνες, να μη κατηγορούν τον εαυτό τους για αυτό που συνέβη. Έχω διαβάσει από χθες χιλιάδες ιστορίες γυναικών, χθες απάντησα σίγουρα σε 2.000 μηνύματα. Τα διαβάζω όλα.... », είπε αρχικά η Ιλάειρα.

«Με το που είπαμε με την Ιλάειρα ότι νιώθουμε έτοιμοι και σταματάμε να προσέχουμε, κατευθείαν με την ευλογία του Θεού σε έναν μήνα η Ιλάειρα έμεινε έγκυος. Αισθανθήκαμε ότι μας ακουμπάει ένα χέρι σε αυτή τη σχέση. Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί κι ότι μπορούμε να το μεγαλώσουμε σωστά, με τις αξίες που πρέπει και αισθανθήκαμε ότι είμαστε άξιοι να γίνουμε γονείς. Θαυμάζω την Ιλάειρα τις τελευταίες 72 ώρες γιατί με το που βγήκε από το χειρουργείο, δεν έχει αφήσει το κινητό από το χέρι, έχουμε λάβει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Έχουμε πάθει σοκ στο πόσο χωρίς να φταίει ο άντρας ή η γυναίκα, μπορεί να γίνει η αποβολή. Είμαστε συγκλονισμένοι, συγκινημένοι... Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, πραγματικά! Αξίζει να προσπαθήσεις και να μην σε πάρει από κάτω», τόνισε ο Μαυρίκιος.

«Πήγαμε για έναν ακόμα υπέρηχο, στην 8η βδομάδα ακούσαμε την καρδούλα, την είδαμε να χτυπάει και στην 10η εβδομάδα πήγαμε ξανά για υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλίτσα της Ιλάειρας η γιατρό, μας είπε "παιδιά δεν σας έχω καθόλου ευχάριστα νέα, δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό"», συνέχισε ο ίδιος.

«Μόλις έδειξε την εικόνα, εμείς ενθουσιαστήκαμε και λέγαμε "αχ τι βλέπω, ποδαράκι, χεράκι" και μας λέει "μισό λεπτό, μη μιλάτε λίγο" και μετά ξεκινάει να μας εξηγεί», είπε η Ιλάειρα και αμέσως έβαλε τα κλάματα.

«Το σοκ είναι ότι την μια εβδομάδα βλέπεις να χτυπάει μια καρδιά και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακούνητο. Την Ιλάειρα στην αρχή την έπιασε φρίκη ότι φταίει αλλά δεν ισχύει για κανένα ζευγάρι αυτό», συνέχισε ο Μαύρικιος.

«Γενικά είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και από τις πρώτες μέρες ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου γιατί είχα 4-05 εμετούς την ημέρα και ήταν εκεί να μου κρατάει το χέρι...», είπε στο τέλος η Ιλάειρα