Έγκυος στο πρώτο παιδί του Μαυρικίου, η Ιλάειρα Ζήση - «Σταμάτησε η καρδούλα του μωρού...»

To βίντεο με την ανακοίνωση στην αγκαλιά του Μαυρίκιου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο παιδί του Μαυρικίου, η Ιλάειρα Ζήση - «Σταμάτησε η καρδούλα του μωρού...»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα φρέσκο αλλά πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι πήγαν ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους, αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το μόνο, που έλειπε για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους είχαν πει, πως ήταν ένα παιδάκι με το ζευγάρι να θέλει πως και πως να γίνουν γονείς και να δώσουν σε αυτό, όλη την αγάπη, που έχουν μέσα τους.

Την Κυριακή 9/4 ο Μαυρίκιος μέσα από ένα βίντεο στο instagram μας εξέπληξε μιας και έκανε γνωστό, πως η καλή του έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, με τη συνέχεια ωστόσο να μην είναι τόσο ευχάριστη...

Με δάκρυα στα μάτια το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, πως στο 2ο μήνα κάτι δεν πήγε καλά και εν τέλει η Ιλάειρα απέβαλε. Η συγκίνησή τους ήταν εμφανής, στο τέλος του βίντεο όμως έκλεισαν πιο αισιόδοξα λέγοντας, πως θα προσπαθήσουν ξανά στο μέλλον (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Ιλάειρας για τις αυτοκτονικές τάσεις).

Η ανακοίνωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την αποβολή της Ιλάειρας Ζήση

«Μετά από αρκετές δύσκολες ώρες και μέρες σιωπής αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μία δύσκολη στιγμή μας... τα τηλέφωνα μας θα παραμείνουν για λίγο καιρό ακόμα κλειστά... σας ευχαριστούμε για την κατανόηση...», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε επίσης: Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της

Η φοβία του Μαυρίκιου για το κομμάτι μια αποτυχημένης εγκυμοσύνης

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark, που μεταξύ άλλων μίλησαν και για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express, που είχαν λάβει μέρος, αλλά και για το κομμάτι της απόκτησης ενός παιδιού!

Όπως ανέφεραν, το κύριος λόγος που αποχώρησαν ήταν προσωπικός, αφού η Ιλάειρα φοβόταν πως θα κολλήσει κάτι και δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά.

«Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά», είχε εξομολογηθεί ο Μαυρίκιος.