Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Ελένης Χατζίδου: «Δυστυχώς...»

«Αν δεν είχα την οικογένεια μου πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Χατζίδου έλειπε από το πλατό την Δευτέρα 29 Απριλίου, όπως και την Τρίτη 30/4 γι' αυτό και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να δώσει μερικές εξηγήσεις στον αέρα του Breakfast at Star σχετικά με την κατάσταση της υγείας της και τον λόγο της απουσίας της.

«Με βλέπετε μόνο μου. Να στείλουμε τα περαστικά, την αγάπη μου - μας, τα φιλιά μας και όλες τις ευχές μας στην Ελένη, την παρουσιάστρια της εκπομπής, στη γυναίκα μου, γιατί και σήμερα αναρρώνει. Είναι με το Μελιτάκι σπίτι, μας βλέπουν αυτή τη στιγμή, οπότε τους στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Μου λείπουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το δώρο «έκπληξη» του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της γυναίκας - Τον φίλησε στο στόμα η Ελένη Χατζίδου

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για το πρόβλημα της υγείας της

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, εξηγώντας πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στον αυχένα της μετά από ένα χτύπημά που είχε (δείτε εδώ), επιδεινώθηκε και γι' αυτό μάλιστα το Πάσχα θα το περάσουν οικογενειακώς στην Αθήνα αντί να κάνουν το ταξίδι που είχαν προγραμματίσει για τις διακοπές τους.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς το πρόβλημα που είχα με τον αυχένα επιδεινώθηκε. Είχαμε κλείσει ένα φανταστικό ταξίδι που το ονειρευόμασταν όλοι καιρό και δυστυχώς χρειάστηκε να το ακυρώσουμε, αλλά πραγματικά το μόνο σημαντικό είναι να είμαστε καλά και να είμαστε με τους αγαπημένους μας, οπουδήποτε και αν είναι αυτό. Αν δεν είχα την οικογένεια μου πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα… Σαν την υγεία δεν έχει! Καλό Πάσχα σε όλους. Ραντεβού αύριο στην εκπομπή 8:45», έγραψε αρχικά στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως θα επιστρέψει στον αέρα για το κλείσιμο και σημείωσε επίσης, μεταξύ άλλων:

«Κάνω θεραπεία, παίρνω παυσίπονα και διάφορα τέλος πάντων. Είμαι λίγο καλύτερα, παίζουμε με το Μελιτάκι. Η αλήθεια είναι ότι πονάω αρκετά. Είναι αυτό το θέμα με τον αυχένα που με ταλαιπωρεί. Οπότε ξανά μανά θεραπεία, ξανά φυσιοθεραπείες. Ο Θεός βοηθός, οπότε εδώ Αθήνα θα είμαστε».