Ελένη Χατζίδου: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά...» - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Κάνω αγωγή, θεραπεία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά...» - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα εκτός Breakfast at Star (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου), εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε. Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, η ίδια θέλησε να ενημερώσει το κοινό που την παρακολουθεί και την θαυμάζει, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υγεία της.

Δημοσίευσε, λοιπόν, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέφερε πως μετά την πτώση της αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον αυχένα της και χρειάστηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις γι' αυτό, για τις οποίες θα πάρει απαντήσεις σύντομα.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της Ελένης Χατζίδου

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσα με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Οπότε αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και πολύ επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως η κόρη της παρόλα αυτά, η οποία πέρασε και εκείνη μία περιπέτεια με την υγεία της, πήγε κανονικά στο σχολείο της.

Το βίντεο με το κολάρο στον λαιμό

Πριν από κάποια 24ωρα δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο και έδειξε πως την υποδέχτηκε η κόρη της, Μελίτα, μέτα την επιστροφή της από τον γιατρό. Στο βίντεο η παρουσιάστρια φαίνεται να φορά κολάρο στον λαιμό της ενώ δεν είπε κάτι παραπάνω σχετικά με την υγεία της.

Δείτε επίσης: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου: «Δεν είναι πολύ καλά» - Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.