Ετεοκλής Παύλου: «Για αυτό δίνω αυτήν την έμφαση...» - Εκτός πλατό Star η Ελένη Χατζίδου για τρίτη συνεχόμενη ημέρα

Η κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Για αυτό δίνω αυτήν την έμφαση...» - Εκτός πλατό Star η Ελένη Χατζίδου για τρίτη συνεχόμενη ημέρα

Την τελευταία περίοδο η οικογένεια του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου έκρυβε πολλές προκλήσεις σε ότι αφορά την υγεία τους, καθώς αρχικά η κόρη τους πέρασε μια ίωση, στη συνέχεια ο Ετεοκλής έκανε μια επέμβαση και τώρα η Χατζίδου απουσιάζει από το Breakfast at star.

Σήμερα, Τετάρτη 13/3 για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η παρουσιάστρια δεν παρευρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της, με τον Ετεοκλή Παύλου να έχει τον άχαρο ρόλο να ανακοινώνει τα νεότερα για την υγεία της.

Όπως λοιπόν τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου η αγαπημένη του σύζυγος παραμένει στο σπίτι τους και μάλιστα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τον αυχένα της, που έχει καταπονηθεί (δείτε την εδώ να φοράει κολάρο).

Τα νεότερα για την υγεία της Ελένης Χατζίδου από τον Ετεοκλή Παύλου

«Καλημέρα, καλημέρα! Παιδιά δε μπορούσε να στηρίξει ούτε τον αυχένα της, δεν ξέρω αν σας το είπα χθες, κράταγε το κεφάλι της και το σήκωνε με το χέρι. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για αυτό δίνω αυτήν την έμφαση. Όλες οι ευχές», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η πρώτη ανακοίνωση του Παύλου

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει, είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε το χεράκι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θεωρώ πως αύριο όλα θα είναι καλά. Εγώ να της δώσω το δικό μου προσωπικό Όσκαρ σε εκείνη για τη γενναιότητα που έχει, μαζί με ένα γλυκό φιλί και τα περαστικά μου. Την περιμένουμε αύριο, πρώτα ο Θεός», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου τη Δευτέρα 11/3.